ČEKINATO DOLAZI NA NAPLATU: Novak uveren u pobedu nad Italijanom!
Novak Đoković, Foto: Beta / Miloš Miškov

master u šangaju

ČEKINATO DOLAZI NA NAPLATU: Novak uveren u pobedu nad Italijanom!

- Nisam izgubio od njega nikada, tako da sam imao mentalnu prednost, ali sam morao da realizujem plan, pogotovo u ovim uslovima - rekao je srpski teniser

Objavljeno:

Najbolji srpski teniser Novak Đoković lagano se plasirao u treće kolo Mastersa u Šangaju, pošto je rutinski savladao Žeremi Šardija, a nakon meča Srbin je bio veoma zadovoljan prikazanom igrom.

- Šardi je igrao meč prvog kola, ja nisam. Tačnije, nijedan takmičarski duel nisam odigrao od US opena. Bio sam svestan da ima dobar servis i forhend, on je sjajan momak, mnogo puta smo trenirali - rekao je Đoković.

Francuz nikada nije savladao Novaka u takmičarksim mečevima, Srbin je 12 puta bio bolji Šardija.

- Nisam izgubio od njega nikada, tako da sam imao mentalnu prednost, ali sam morao da realizujem plan, pogotovo u ovim uslovima. Prilično je brza podloga, tačnije ovo je najbrža podloga u Šangaju od kada igram ovde, a to je nekih deset godina. Dosta favorizuje servere tako da morate da bude koncetrisani. Što se tiče meča, ne mogu da se žalim. Tokom celog meča sve je funkcionisalo veoma dobro.

U narednom kolu 31-godišnji Beograđanin će igrati sa boljim iz duela Hjeon Čung - Marko Čekinato.Obojica su savladali Đokovića na poslednjem međusbonom meču, a posebno pamtimo poraz od Korejanca, koji je savladao Srbina u osmini finala Australijan opena.

- Poslednji put kada sam igrao protiv njih obojica su me pobedili. Mislim da sam sada potpuno drugačiji igrač nego što sam bio u prvih pet, šest meseci. Nadam se da će rezultat na kraju biti drugačiji - istakao je Đoković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.