NOVAK ODLUČIO: Đoković 2019. godinu počinje tamo odakle je uvek kretao u pobedničke pohode!
Foto: Reuters

Planovi za budućnost

NOVAK ODLUČIO: Đoković 2019. godinu počinje tamo odakle je uvek kretao u pobedničke pohode!

Odlična priprema za tropske uslove na Australijan openu

Objavljeno:

Novak Đoković se ovih dana priprema u Beogradu za sam finiš teniske sezone u kome će pokušati da dostigne Rafaela Nadala i vrati se na prvo mesto ATP liste.

Međutim, iako još nije razgovarao sa svojim stručnim štabom oko nastavka saradnje i sledeće godine, srpski teniser je već doneo odluku odakle će započeti novu sezonu.

To će biti egzibicioni turnir u Abu Dabiju "Mubadala World Tennis Championship" koji je tri puta tokom karijere osvajao, a koji se tradicionalno igra pred samu Novu godinu, od 27. do 29. decembra.

- Uvek je bila čast igrati u Abu Dabiju i jedva čekam da vidim moje navijače i ove godine. Ovaj turnir je savršen za fino podešavanje forme pred Australijan open - rekao je Đoković povodom potvrde učešća.

On je pet puta do sada kretao vrlo uspešno iz Abu Dabija u nove pohode, a ovo će mu biti odlična prilika i da krene sa privikavanjem na visoke temperature i tropske uslove kakvi će sigurno biti na Australijan openu, gde želi da ponovo osvoji titulu i nastavi započeti trijumfalni niz na Gren slemovima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.