MALI JE ON ČOVEK: Srđan Đoković bez dlake na jeziku izneo mišljenje koje ima o Federeru, ali i Pepeu Imazu!
Foto: Printscreen/Youtube/Cirilica TV HAPPY/AP/Fonetap

Nije promenio mišljenje

MALI JE ON ČOVEK: Srđan Đoković bez dlake na jeziku izneo mišljenje koje ima o Federeru, ali i Pepeu Imazu!

Otac najboljeg srpskog tenisera je rekao da je Švajcarac tek sada počeo da menja svoj odnos prema njegovom sinu

Objavljeno: 10:43h

Iako su se tokom igranja u zajedničkom timu Evrope, Novak Đoković i Rodžer Federer, prilično zbližili, otac srpskog tenisera Srđan Đoković, i dalje smatra da je Švajcarac "mali čovek".

Kao što je i nekada izjavio kada je najtrofejniji teniser modernog doba kritikovao njegovog sina da folira povrede, Srđan Đoković je i sada ostao pri stavu da sumnja u ljudske kvalitete švajcarskog asa, što je potvrdio i tokom gostovanja u emisiji "Ćirilica" na TV Happy.

Novak Đoković i Federer su se družili tokom Lejver kupa
Novak Đoković i Federer su se družili tokom Lejver kupa foto: AP/Jim Young

- Rekao sam tada da je Federer veliki šampion, ali mali čovek. To mislim i danas. U poslednje vreme je promenio odnos, video je da je pogrešio. Čak mu je i trener, videli ste kako ga je savetovao na Lejver kupu - poručio je Đoković senior.

Mnogo je u prethodnih dve godine bilo polemike i priče oko Novakove bliskosti i druženja sa Pepeom Imazom, koji je bio jedan od okrivljenih za pad forme i nestanak uspeha srpskog tenisera u tom periodu.

Pepe Imaz je bio među okrivljenima za pad Novaka Đokovića
Pepe Imaz je bio među okrivljenima za pad Novaka Đokovića foto: Fonetap

- Pepe i moj srednji sin su super prijatelji i on je povremeno bio član Novakovog tima. Imaz je jedan prizeman i normalan čovek i ponekad odgovara Novaku da mu bude u blizini, jer ga smiruje. To što se o njemu pričalo i pisalo su notorne laži - kazao je Srđan.

Ipak, posle svih nedaća, problema sa laktom, operacije, Đoković je sada ponovo onaj šampion kakav je bio i ranije, uostalom osvojio je dva Gren slema zaredom.

Novak Đoković sa roditeljima
Novak Đoković sa roditeljima foto: Saša Pavlić Koky

- Da li ti znaš nekoga ko je bezgrešan? Ni Novak nije. Promenio je i video da ne ide, pa je vratio onako kako je bilo...Bilo je teško. Novak jednostavno nije znao kako da prevaziđe tu povredu. To je povreda koja je došla posle 15 godina ''udaranja''. Mi kao roditelji, tu računam i braću i sve ljude oko njega, smo mu pružali potrebnu podršku, ali on je na kraju odlučivao. Imao je 30 godina, bio je svoj čovek, Nekoliko puta je obišao zemaljsku kuglu. Sigurno je pametniji i od mame i od tate i od mnogih drugih ljudi - rekao je Srđan i dodao još jednu važnu stvar.

- U životu svakog normalnog čoveka najveći uspeh jeste to da ga dete prevaziđe u svakom pogledu. A sva moja deca su to već učinila odavno kada sam ja u pitanju. Ponosan sam na njih.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.