NOLETU NE SMETA HLADNOĆA: Đoković trenira u Beogradu, sve pršti!
Foto: AP

idemo!

NOLETU NE SMETA HLADNOĆA: Đoković trenira u Beogradu, sve pršti!

Beograđani jedva čekaju da vide svog idola

Objavljeno: 09:09h

Novak Đoković je u Beogradu, gde se polako sprema za nove izazove i napad na prvo mesto ATP liste.

Najbolji srpski teniser u istoriji sprema se na terenima Sportskog centra 25. maj, a to je izazvalo veliku pažnju njegovih navijača koji su odmah nakon završetka Novakovg treninga pritrčali da se slikaju sa idolom.

Nole je posle učestvovanja na Lejver kupu u Čigagu odlučio da dođe u rodni grad i pokuša da se što bolje spremi za turnire u Kini.

Neizvesno je da li će Đoković nastupati u Pekingu, ali ono što je sigurno je da ćemo srpskog tenisera gledati na mastersu u Šangaju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)

Nole je boravak u Beogradu iskoristio da trenira i sprema se za finiš sezone, a to je uradio na terenima Sportskog centra 25. maj.

Dolazak našeg najboljeg tenisera u Beograd proekao je uz oduševljenje njegovih navijača, koji su jedva dočekali da završi trening, kako bi se slikali sa njim. Kolika je euforija vladala među njima, svedoči to što su mu odmah potrčali u zagrljaj.

Podsetimo, Nole će se posle mini priprema u Beogradu preseliti u Kinu, pošto će sigurno nastupati na mastersu u Šangaju, a još je neizvesno da li će se pojaviti na turniru u Pekingu.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.