FEDERER POČASTVOVAN ŠTO JE IGRAO SA NOVAKOM! Ali istakao šta mu smeta u dublu!
Foto: AP

lejver kup

FEDERER POČASTVOVAN ŠTO JE IGRAO SA NOVAKOM! Ali istakao šta mu smeta u dublu!

Švajcarski i sprski teniser prvi put bili sa iste strane mreže

Objavljeno: 14:02h

Novak Đoković i Rodžer Federer su kao tim Evrope poraženi su u Lejver kupu od Džeka Soka i Kevina Andersona u setovima je bilo 6:7 (5:7), 6:3, 10:6. Ovo je bio prvi put da njih dvojica igraju zajedno u konkurenciji dublova.

Švajcarski teniser je izjavio kako mu je trebalo vremena da se adaptira na meč i istakao koja je razlika kad se igra u konkurenciji parova.

- Potpuno je sve drugačije kada se igraju dublovi, kao da govorimo drugačijim jezikom, koristimo drugu stranu svog mozga. U mečevima kao što je bio ovaj sada može da prođe i nekoliko gemova bez ikakvog ritma - rekao je Rodžer.

Novak Đoković i Rodžer Federer
Novak Đoković i Rodžer Federer foto: AP

Rodžer je prošle godine ne ovom turniru igrao u paru sa Rafaelom Nadalom, dok je Španca ove godine zamenio teniser iz Srbije, a Švajcarac nije krio uzbuđenje što je igrao baš sa Novakom.

- Rafa i Nole su veoma različiti igrači, mnogo je promena bilo, i protivnici su bili drugačiji. Ipak, uzbuđenje je bilo isto, biti tim sa nekim Noletovog kalibra prava je poslastica. Mnogo se nauči iz ovakvih mečeva - zaključio je Federer.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.