GOSPODO ORGANIZATORI, A NAJBOLJEG STE ZABORAVILI: Hoće Nadala i Federera na turniru, a ne zovu Đokovića?!
Foto: Fonet Fonetap

SVE ZA REKLAMU

GOSPODO ORGANIZATORI, A NAJBOLJEG STE ZABORAVILI: Hoće Nadala i Federera na turniru, a ne zovu Đokovića?!

Ne biraju sredstva kako bi privukli pažnju na turnire

Objavljeno:

Posle direktora turnira u Beču koji je izjavio da bi voleo da u Austriji vidi Nadala i Đokovića, slični glasovi dolaze i sa Dalekog istoka.

Turniri u Šenženu i Čengdunu su prvi na turneji po Aziji, a na njih su se prijavili Endi Mari, David Gofan, Stefanos Cicipas i Denis Šapovalov. Škot je bivši broj jedan, Belgijanac je tvrd orah za sve, a mladi Grk i Kanađanin krče put ka vrhu gde su ustoličeni Rafael Nadal, Rodžer Federer i Novak Đoković.

Ove godine na turniru u Šenženu učestvovaće Endi Mari koji se vraća u formu.

- Endi je šampion. Već je osvajao turnir ovde 2014. godine i to je dobro za nas. Šenžen je dobra prilika za njega da se opet vrati - rekao je Leon Sun, direktor turnira u Šenženu za "Tennis World".

Turnir u Šenženu trajaće od 24. do 30. septembra, a pripada seriji 250. Međutim, to ne smeta čelnicima da razmišljaju o najvećim imenima svetskog tenisa.

- Svaki turnir bi voleo da dovede velike igrače kao što su Nadal i Federer, ali naravno, ponekad se ti momci ne odlučuju da igraju turnire iz 250 serije zbog Grend slemova i većih turnira. Teško je i za njih da igraju svaki turnir na svetu, ali jednog dana će se i ta velika imena penzionisati, a turniri i tenis ne mogu zavisiti od dva čoveka. Morate napraviti dobar turnir, kvalitetan tenis i uslugu da biste privukli navijače - istakao je Sun.

Očigledno da čelnici ne biraju sredstva kako bi privukli pažnju na svoje turnire.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.