NIJE O TOME RANIJE GOVORIO: Nadal priznao kako se osećao dok ga je Đoković imitirao kako vadi gaće!
Foto: Reuters

Nije sujetan

NIJE O TOME RANIJE GOVORIO: Nadal priznao kako se osećao dok ga je Đoković imitirao kako vadi gaće!

Španski teniser je pričao o tome da li je zamerio Novaku na imitacijama poput nekih drugih tenisera

Objavljeno:

Novak Đoković i Rafael Nadal su veliki rivali, neki kažu da je to najveće tenisko rivalstvo u istoriji, ali isto tako i veoma poštuju i cene jedan drugog i u više su nego dobrim odnosima.

To nije moglo da pokvari ni što je ranije tokom karijere srpski teniser često umeo da na terenu ili van njega izvodi imitacije Španca, kao i brojnih drugih tenisera i teniserki.

Mnogi bi se u tim situacijama naljutili, ali ne i Nadal, koji ne pati od sujete, makar ne takve vrste, već smatra da to što ga je zbog njegovih rituala poput povlačenja gaća iz zadnjice, samo zabavilo.

Iako nije govorio o tome ranije sada je jasno stavio do znanja svima da nije imao problem sa tim Noletovim imitacijama, kao što je to recimo bio slučaj sa Endijem Rodikom.

- Što se mene tiče, nije mi uopšte smetalo što me je Novak imitirao, jer sam svestan šta radim na terenu. Znam da imam mnogo rituala i normalno je da me ljudi ponekad imitiraju. Takođe, drago mi je što imam mnogo navijača širom sveta i što me podržavaju - objasnio je Nadal svom stavu o tome.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.