SRBIJA IMA TENISKU BUDUĆNOST: Opstanak u Svetskoj grupi Dejvis kupa doneli momci sa ukupno tri nastupa za reprezentaciju!
Foto: Beta/Srđan Stevanović

DEJVIS KUP

SRBIJA IMA TENISKU BUDUĆNOST: Opstanak u Svetskoj grupi Dejvis kupa doneli momci sa ukupno tri nastupa za reprezentaciju!

Dubl doneo zlata vredan bod

Objavljeno:

Reprezentacija Srbije ostala je u Svetskoj grupi Dejvis kupa pošto je u Kraljevu savladala Indiju sa 3:0.

Zlata vredan bod, Srbiji je doneo dubl. Srpski par Nikola Milojević i Danilo Petrović pobedio je Indijce Rohana Bopana i Saketa Minenija sa 3:0. Meč je trajao dva sata i 13 minuta.

U prvom setu nije bilo brejkova. Srbi su imali mirniju ruku u završnici taj-brejka i dobili prvi set sa 7:6. Drugi set u potpunosti je pripao Milojeviću i Petroviću koji su rešili ovu deonicu sa 6:2.

Mogao je meč dublova da ode u četvrti set. Imali su Indijci rezultat od 5:3 i servis za set, ali su Srbi preokrenuli i, kao u prvom setu, posle taj-brejka doneli Srbiji treću pobedu i opstanak u Svetskoj grupi.

Zanimljivo je da Milojević i Petrović imaju ukupno tri nastupa za reprezentaciju Srbije. U Kraljevu, Danilo Petrović je debitovao za najbolju tenisku selekciju, a Nikola Milojević je nastupio drugi put za Srbiju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.