Zbog ovoga je Nole narodni šampion: Fanovima ispadali telefoni, s klincima đuskao na kiši, ali kad se pojavio Stefan sve je stalo!
Foto: Printscreen/Instagram/djokernole

Novakova šetnja Njujorkom

Zbog ovoga je Nole narodni šampion: Fanovima ispadali telefoni, s klincima đuskao na kiši, ali kad se pojavio Stefan sve je stalo!

Srpski teniser je pokazao svoju neposrednost, skromnost i ljubaznost

Objavljeno:

Novak Đoković je ponosno kroz Njujork nosio trofej US opena i obavljao svoje obaveze, ali je stigao i da izdvoji malo vremena za sebe i svoje uživanje.

Osim obaveznog gostovanja u jednoj emisiji, srpski teniser je stigao i da podeli krofne u metrou prolaznicima, ali između svega toga što je unapred bilo planirano i određeno, našao je način i da uživa, makar kada one zvanične kamere nisu bile uključene.

Tako je u televizijskom studiju, čim je spazio koš, uzeo loptu i zakucao u njega, potvrdivši tako da i on dolazi iz zemlje košarke, što je iznenadilo i oduševilo sve prisutne.

Potom je na izlasku na ulicu pokazao koliko je neposredan kada je jedan od prolaznika ga prepoznao i zatražio selfi s njim, ali mu je od uzbuđenja ispao telefon.

- Dozvolite mi da Vam pomognem - rekao je Đoković.

Bez obzira na to što je u Njujorku padala kiša, to nije sprečilo Novaka da se priključi i deci na ulici da bi sa njima odigrao jedan ples koji je postao enormno popularan.

Posetio je i prirodnjački muzej i pozirao sa peharom kraj Titanosaurusa i tom prilikom se našalio na svoj račun "Biljojed. Moj čovek", da bi se na kraju sve završilo u jednom obližnjem kafiću gde mu se pridružio sin Stefan.

Tu je Nole pokazao koliko su mu u stvari porodica i deca najvažnija, jer ga od tog trenutka ništa više drugo nije zanimalo do njegovog naslednika koga je uzeo u naručje, ali i dozvolio mu da se malo igra sa trofejom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.