PITALI SMO BEOGRAĐANE DA NOLETU PORUČE NEŠTO: Ova baka mu je poželela najlepšu moguću stvar (VIDEO)
Foto: AP, Stefan Kojić

A ŠTA BISTE MU VI POŽELELI?

PITALI SMO BEOGRAĐANE DA NOLETU PORUČE NEŠTO: Ova baka mu je poželela najlepšu moguću stvar (VIDEO)

Beograđani su imali svašta da mu kažu

Objavljeno:
Jelena Čabović

Novak Đoković je ostvario ogroman uspeh, i posle turbulentnog početka godine uspeo da osvoji dva gren slema i jedini masters koji mu je do sada falio.

Zbog toga, ekipa Espreso.co.rs portala odlučila je da izađe na ulice i upita Beograđane šta imaju da poruče svom heroju, koji je toliko puta obradovao naciju, a koji je mnogo puta od strane nas samih građana dobijao najgore moguće uvrede, što zbog svoje ishrane, što zbog porodice, što zbog smena trenera, što zbog raznih drugih nebuloznih razloga.

Međutim, očigledno da je vreme pljuvanja sada već davno prošlo, pa se Srbi opet naslađuju uspesima našeg najboljeg sportiste svih vremena (izvini, Sale Đorđeviću).

Nije nam bilo lako da "nahvatamo" ljude koji su spremni da se obrate direktno svom heroju, valjda su imali tremu jer će ih Nole verovatno slušati, kada bude video priču na našem sajtu, ali nekolicinu odvažnih smo pronašli.

Od mladih devojaka koje su mu slale poljupce, preko bake koja mu je poručila onu standardnu "da si mi živ i zdrav", pa sve do momka sa stisnutom pesnicom koji kaže "Samo napred, Nole, da budeš prvi", pogledajte šta su sve stanovnici našeg divnog grada okupanog septembarskim suncem imali da poruče najboljem teniseru današnjice.

Pročitajte i ostale tekstove našeg portala o Novaku Đokoviću, koji je ovih dana tema broj jedan u svim svetskim medijima.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.