Ništa im nije sveto: Hrvati su istorijski uspeh Novaka Đokovića ispratili na zaista ružan način!
Foto: printscreen index hr, printscreen 24sata hr, profimedia

ŠTO TAKO, KOMŠIJE?

Ništa im nije sveto: Hrvati su istorijski uspeh Novaka Đokovića ispratili na zaista ružan način!

A on je otvoreno navijao za vas na Mundijalu...

Objavljeno:

Srpski as i jedan od najboljih tenisera svih vremena Novak Đoković je ponovo osvojio gren slem, i to opet uzastopno, što je samo njemu polazilo za rukom u poslednjih sedam godina.

Dok Srbija i pola sveta slavi ovaj kolosalni uspeh, Hrvati se bave nekim neteniskim stvarima. Umesto da im najistaknutija vest vezana za našeg majstora bude upravo to što je pobedio najboljeg drugara sa ATP liste Huana Martina del Potra, oni najviše pišu o tome što je Nole psovao publiku na Artur Eš areni (sinoć dvorani zbog zatvorenog krova koji je prokišnjavao).

24sata.hr - rubrika sport
24sata.hr - rubrika sport foto: Printscreen / 24 sata.hr

Kao što možemo da vidimo, njima je važnije to što je Nole psovao i svađao se sa publikom, nego što je stigao Pita Samprasa.

- Najbolji srpski tenisač pobijedio je Argentinca 3-0 u setovima, no u jednom trenutku potpuno je izgubio živce i krenuo u obračun s argentinskim navijačima na tribinama. Okrenuo se prema njima pa im najprije poručio da ušute, mahao rukom, a onda ih bijesno psovao. No, na presici je sve okrenuo na šalu - piše 24sata.hr.

Nisu oni jedini koji više od pobede ističu psovke. I Index.hr radi apsolutno isto, čak kod njih izveštaja nema ni na mapi...

Index.hr
Index.hr foto: Printscreen/index.hr

Komšije, obećavamo vam, ako Čilić osvoji još neki gren slem (osvajao je baš ovaj), mi ćemo na najistaknutije mesto staviti njegov uspeh, a ne to što je psovao publiku... A, vi malo razmislite ko je bio Srbin koji vas je najviše podržavao tokom Mundijala!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.