Niko nije primetio ovu dramu! Šta je tačno Novak rekao Jeleni, zašto je ona napravila onakvu facu i šta mu je naposletku odgovorila?
Foto: Printscreen/Twitter

DRŽI SE, LEGENDO

Niko nije primetio ovu dramu! Šta je tačno Novak rekao Jeleni, zašto je ona napravila onakvu facu i šta mu je naposletku odgovorila?

Pa vi posle recite da je lako igrati tenis, a gledajte i da opljujete po Noletu...

Objavljeno:

Novak Đoković je slavio nad Džonom Milmanom u četvrtfinalu US opena sa 3:0 u setovima, ali meč je bio sve, samo ne lak.

Što zbog dobrog protivnika, što zbog katastrofalnih vremenskih uslova, u drugom setu viđena su dva neverovatna detalja.

Prvo se Đoković požalio da su mu nestale tablete (ne zna se za šta, može biti da su protiv bolova, može biti da su za poteškoće u disanju), a onda je i Milman zamolio za "tajm-aut", što je Nole dočekao sa oduševljenjem.

Međutim, kod tog prekida kada je Srbin tražio tablete, mnogi nisu primetili da je razgovarao sa suprugom Jelenom, ali i stručnim štabom na čelu sa Marijanom Vajdom.

Ni Jeca, ni Vajda nisu najbolje razumeli šta Đoković želi da im kaže, te su ga nekoliko puta upitali, na šta je on reagovao prilično nervozno.

Đoković je onda svom timu na ceduljici napisao šta mu je potrebno, i na kraju mu je doneto ono što je zahtevao, uz čašu vode.

A, ko i ne bi?! Pogledajte šta su pričali jedni drugima, ukoliko umete da čitate sa usana, jer su se sve vreme, naravno, sporazumevali na srpskom jeziku.

Nadamo se da u polufinalu i eventualnom finalu Nole neće imati ovakve poteškoće.

BONUS VIDEO: Marko Dmitrović - izjava sa okupljanja reprezentacije Srbije

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.