Ljudi, gde su mi tablete? Drama za Đokovića na meču protiv Milmana, Nole zamalo da se sruši na terenu!
Foto: EPA/Tannen Maury

US OPEN 2018

Ljudi, gde su mi tablete? Drama za Đokovića na meču protiv Milmana, Nole zamalo da se sruši na terenu!

Uslovi za igru su ponovo bili pakleni

Objavljeno: 09:56h

Novak Đoković je u polufinalu US Opena, posle pobede nad "Federerovim ubicom" Džonom Milmanom iz Australije, a tamo će se sa Keijem Nišikorijem boriti za finale, i to je najvažnije.

Ali u drugom setu desio se momenat koji je sve zabrinuo. Naime, u jednom trenutku, na velikoj vrućini i pri velikoj vlažnosti vazduha, pošto je promašio jedan forhend, Đoković zamalo da od premora padne na teren. Nedugo zatim, Đoković je morao da klekne i odmori malo, pre nego što je odigrao sledeći poen.

Zatim, pri rezultatu 2:1 u drugom setu, svi su čuli kako Đoković od svoje pratnje traži neke tablete.

- Potrebne su mi moje tablete - vikao je Nole.

Đoković je onda svom timu na ceduljici napisao šta mu je potrebno, i na kraju mu je doneto ono što je zahtevao, uz čašu vode.

Pričajući pre meča o svojoj kondiciji i spremnosti da igra u ekstremnim uslovima, što su mnogi dovodili u pitanje, Đoković je rekao da je spreman da podnese sve.

- U stvari, imao sam nekoliko sličnih situacija u mojoj karijeri. Testiran sam na ovo. Kako odmiče turnir, udaram lopticu bolje, podižem nivo tenisa. U prvih nekoliko kola malo sam imao problema sa nivoom. Nisam bio toliko dobar, ali od meča sa Gaskeom, sve je dobro - rekao je Đoković.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Express.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.