Srušio Federera, pa je postao kočoperan: Švajcarac dao savet svom dželatu kako da pobedi Novaka Đokovića!
Foto: AP

pretnja za Novaka

Srušio Federera, pa je postao kočoperan: Švajcarac dao savet svom dželatu kako da pobedi Novaka Đokovića!

Milman daleko više sada veruje u sebe posle najveće pobede u karijeri

Objavljeno:

Tvorac najveće senzacije na US openu, Džon Milman, spreman je da priredi još jedan šok i izbaci i Novaka Đokovića sa poslednjeg Gren slema sezone.

Trenutno 55. igrač planete je prethodne noći stigao do najveće pobede u karijeri izbacivši Rodžera Federera u osmini finala na "Flešing medouzu" i tako ostvario ujedno i najveće dostignuće u karijeri, na Gren slemovima.

Protivnik u borbi za polufinale biće mu naš Novak Đoković, a malo je reći da Australijanac sada puca od optimizma i samopouzdanja.

- Da li mogu ponovo da iznenadim? Da, zašto ne bih? Da ne verujem u pobedu učinio bih sebi lošu stvar - rekao je Milman.

Džon Milman je dobio i od Federera savet kako protiv Novaka
Džon Milman je dobio i od Federera savet kako protiv Novaka foto: AP

On i Novak su se sretali samo jednom do sada i to pre nekoliko meseci na Kvinsu kada je srpski as bio ubedljivo bolji sa 6:2, 6:1.

- Ðoković je neverovatan igrač, nalazi se u sjajnoj formi, kao i ja. Moraću da budem mnogo bolji u odnosu na prethodni naš duel.

Njemu je savet za meč protiv Đokovića dao i Federer.

- Džon...volim intenzitet njegove igre. Podseća me na Davida Ferera i slične, ima puno strasti u njegovoj igri. Pun je samopouzdanja. Ima sjajan bekhend i dobro se brani sa osnovne linije. Ume da šalje neuhvatljive riterne. Mislim da protiv Novaka samo treba da ponovi sve ovo što je večeras radio i ima šanse za polufinale, ne znam - rekao je Federer posle poraza.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.