Đoković: Endi, veliki si šampion! Želim sve najbolje tebi i Kim! (FOTO)

uvek vrhunski korektan

Đoković: Endi, veliki si šampion! Želim sve najbolje tebi i Kim! (FOTO)

- Nadam se da ćete doživeti osećaj kao nijedan drugi na svetu, želim vam sve najbolje, verujem da ćemo u budućnosti imati još prilika da se borimo za trofeje - istakao je Novak
Objavljeno:
Srpski teniser Novak Đoković, posle pobede nad Endijem Marijem u finalu Australijan opena
šesti trofej u Melburnu obratio se publici i poraženom Škotu
neuspeh Bog se na srpskom piše Novak: Đoković po šesti put kralj Melburna! (VIDEO) (FOTO) A u Melburnu piči srpsko kolo: Novakovi navijači slave ispred Rod Lejver arene! (VIDEO) - Pre svega, moram da odam priznanje Endiju i njegovom timu jer su imali odličan turnir
Nadam se da ćemo u budućnosti imati još Želim tebi i Kim zdrav porođaj, nadam se da ćete nijedan drugi na svetu, želim vam sve najbolje - istakao je Tako se potvrđuje dominacija: Novakov as kojim je osvojio 6. pehar u Melburnu! (VIDEO)
Posle toga, zahvalio se svima koji su učestvovali u organizaciji turnira Poen koji je trajao i trajao, a na kraju je i Beker skočio iz stolice kada ga je Nole osvojio! (VIDEO) - Želeo bih da se zahvalim svom timu, svaki put kada igramo Gren slem, poseban je osećaj, jer svi dišemo kao jedno, svaki sat i dan da radimo sa ciljem, i svrhom.
Australiji izjednačio sa Rojom Emersonom, a po broju Bjornom Borgom i Rodom Lejverom. Kakav ovo tenis igra Novak: Poeni kojima Mari može samo da aplaudira! (VIDEO)
Novakov sin gleda tatu u finalu, ali sve vreme doziva mamu! (VIDEO) - Izuzetno sam počastvovan što me pominju pored imena ovog sporta pored Roda Lejvera. najbolje naveo je najbolji igrač sveta.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.