Del Potro je pravi prijatelj: Nole će opet biti prvi, verujem u njega! (VIDEO)
Foto: Fonetap

pravi gospodin

Del Potro je pravi prijatelj: Nole će opet biti prvi, verujem u njega! (VIDEO)

Del Potro je govorio o povratku Đokovića u svetski vrh i uveren je da Srbin može da se vrati tamo gde pripada, na čelo ATP liste

Objavljeno: 11:36h

Argentinski teniser Huan Martin del Potro, koji je jedan od najljućih Noletovih rivala ali i ujedno i njegov veliki prijatelj, kaže da je presrećan je zbog toga što se Novak Đoković vraća u stari ritam i formu i samim time i u vrh "Belog sporta", i dodaje da voleo bi da srpski as nastavi da ispisuje istoriju pošto za njega ima samo ljubav i poštovanje.

U ponedeljak počinje poslednji grend slem u sezoni, US open, a kladionice smatraju Novaka prvim favoritom za osvajanje titule u Njujorku.

Del Potro je govorio o povratku Đokovića u svetski vrh i uveren je da Srbin može da se vrati tamo gde pripada, na čelo ATP liste.

- Verujem u njega. Znam da poseduje sve što je potrebno da se vrati na prvu poziciju. Međutim, znam kroz šta je sve prošao da bi se vratio. Bio je iznerviran zbog povrede i zbog toga je često gubio na startu turnira na početku godine - rekao je trenutno treći reket planete.

Osvajač US opena iz 2009. godine dodao je da je ponosan na najboljeg srpskog tenisera i da mu je drago zbog njegovih uspeha pošto ga voli.

- Razumem ga, bio sam u istoj situaciji. Srećan sam što ponovo osvaja grend slemove i ponosan sam na ono što je uradio. Nadam se da još uvek može da ispisuje istoriju ovog sporta zato što ga volim - izjavio je osvajač srebrne medalje sa Olimpijskih igara 2016. godine, na kojim je baš porazio svog velikog prijatelja.

U ponedeljak počinje US open, titulu brani Rafael Nadal, a pogledajte ko su protivnici srpskih tenisera u prvom kolu grend slema u Njujorku i kada će oni izaći na teren.

BONUS VIDEO: Bakljada posle utakmice

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.