Federer veruje u sebe pred US Open, ali pitaju se i Đoković i Nadal!
Foto: AP

Biće zanimljivo

Federer veruje u sebe pred US Open, ali pitaju se i Đoković i Nadal!

Najtrofejniji igrač svih vremena smatra da nema pritisak na ovom turniru

Objavljeno: 11:36h

Švajcarski teniser Rodžer Federer priželjkuje dobar rezultat na poslednjem grend slemu u ovoj sezoni, US Openu, ali kako sam ističe, konkurencija je velika, a prednjače Đoković i Nadal.

- Rekao sam još na početku godine, mislim da će kraj ove sezone biti veoma, veoma uzbudljiv. Novak se vratio u formu, a trebalo bi isto da bude sa Vavrinkom, Raonićem, Nišikorijem, a nadam se da će i Marej kompletirati tu listu povratnika. Oni možda ne igraju na 100 odsto, ali su veoma blizu i imaju prostora za napredak. Lepo je videti i Rafu u dobroj formi, ja igram dobro, i mislim da će US Open biti veoma uzbudljiv i težak za osvojiti - rekao je Federer.

Najtrofejniji igrač svih vremena smatra da nema pritisak na ovom turniru, iz razloga što je u ovoj takmičarskoj godini uspeo da osvoji jedan trofej na grend slemu.

- Ovo je poslednja prilika da se osvoji Grend slem, a ja sam to već uradio ove godine tako da ću na US Open doći sa manje pritiska. Gledam na ovaj turnir kao da ne moram da ga osvojim, ali želim jer to nisam uspeo poslednjih deset godina. Poslednjih par godina sam bio baš blizu - zaključio je Rodžer.

Podsetimo, Federer će se u prvom kolu na US Openu sastati sa Japancem Jošihitom Nišiokom.

BONUS VIDEO: Bakljada posle utakmice

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.