Dočekasmo i to: Nole saznao vreme prvog meča na US openu!
Foto: EPA/Tannen Maury

Napred, Srbine!

Dočekasmo i to: Nole saznao vreme prvog meča na US openu!

Svi srpski teniseri će osim Dušana Lajovića igrati u utorak. Duci će prvog dana turnira oko 20 časova da se bori protiv Damira Džumhura

Objavljeno: 17:53h

Novak Đoković će poslednji Gren slem u sezoni protiv Martona Fučoviča u utorak oko 19.30 časova po našem vremenu.

Biće to prvi međusobni okršaj Srbina i Mađara, trenutno 40. igrača na ATP listi.

Đokovićev i Fučovičev duel je drugi na programu na Artur Eš stadionu, posle ženskog okršaja između Karoline Voznijacki i Samante Stosur čiji duel počinje u 18h po srpskom vremenu.

Odmah posle Đokovića i Fučoviča na centralni teren USO izaći će Švajcarac Rodžer Federer, kojem je rival Japanac Nišioka.

Prvog dana poslednjeg Grend slema sezona nastupiće Rafael Nadal, Endi Mari, Stanislas Vavrinka, Serena Vilijams, Simona Halep...

Svi srpski teniseri će osim Dušana Lajovića igrati u utorak. Duci će prvog dana turnira oko 20 časova da se bori protiv Damira Džumhura. Viktor Troicki, Laslo Đere i Filip Krajinović će protiv Tenisa Sandgrena, Leonarda Majera i Metjua Ebdena nastupiti na početku dnevnog programa u utorak, oko 17h.

Na teren će u utorak izaći i jedina predstavnica Srbija u ženskoj konkurenciji, i Aleksandra Krunić će protiv Timee Bačinski igrati takođe oko 17h po našem vremenu.

BONUS VIDEO: Bakljada posle utakmice

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.