SRPSKI DUEL U KVALIFIKACIJAMA ZA US OPEN! Petoro naših tenisera i teniserki bori se za glavni žreb!
Foto: Profimedia

NAPRED, SRBI

SRPSKI DUEL U KVALIFIKACIJAMA ZA US OPEN! Petoro naših tenisera i teniserki bori se za glavni žreb!

Kecmanović je do duela sa Milojevićem, posle koga će pobedniku ostati da preskoči još jednu prepreku do glavnog žreba, stigao preokretom protiv Amerikanca Rajlija Opelke

Objavljeno: 11:46h

Miomir Kecmanović i Nikola Milojević sastaće se u drugom kolu kvalifikacija za US open, protivnik Danila Petrovića biće Italijan Lorenco Đustino, dok će u konkurenciji dama igrati Olga Danilović - Džejmi Furlis (Australija) i Bojana Jovanovski - Anastasija Potapova (Rusija).

Kecmanović je do duela sa Milojevićem, posle koga će pobedniku ostati da preskoči još jednu prepreku do glavnog žreba, stigao preokretom protiv Amerikanca Rajlija Opelke - 6:7 (6:3), 6:4, 6:4. Preostale četiri pobede su srpski teniseri i teniserke ostvarili rezultatom 2:0.

Novak Đoković prvi je favorit za osvajanje US opena. Kvota na njega iznosi 4,00, a kakve se šanse daju Federeru i Nadalu pogledajte u specijalnoj ponudi kladionice MOZZART za poslednji grend slem u sezoni.

Prvo pretkolo US opena nisu uspeli da prebrode Peđa Krstin, koji je u "drami" protiv Francuza Umbera izgubio rezultatom 6:7 (5:7), 6:4, 6:7 (3:7), kao ni povremena članica Fed kup tima Nina Stojanović.

BONUS VIDEO: Pres konferencija Bate Mirkovića i Lole Smiljanića pred Bešiktaš

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.