AMERIČKI NOVINARI PITALI FEDERERA O NOLETU: Švajcarčeve reči oduševiće sve Đokovićeve fanove! (VIDEO)
Foto: Printsreen/Youtube

NEOČEKIVANO

AMERIČKI NOVINARI PITALI FEDERERA O NOLETU: Švajcarčeve reči oduševiće sve Đokovićeve fanove! (VIDEO)

Švajcarac bez dlake na jeziku o veličanstvenom uspehu Novaka Đokovića

Objavljeno:

Konferencija za štampu Rodžera Federera, posle poraza od Srbina u finalu Siinsinatija, privukla je dosta pažnje, a ono što nas je posebno zainteresovalo su odgovori na pitanja o Đokoviću, koji su veoma interesantni.

Uspeo je ono što niko pre njega nije, rezultat na kome mogu da mu pozavidi ostatak velike četvorke, najbolji srpski teniser osvojio je sve turinre Masters serije i tako se zlatnim slovima po ko zna koji put upisao u istoriju.

-Znate, Novak Đoković je veliki šampion. I, o tome treba da se priča. Ova konferencija za medije ne treba da bude o tome kako sam ja promašivao udarce prilikom prijema drugog servisa, već o tome kako je Đokovićđispisao istoriju. To je bar moje mišljenje -

Đoković je u finalu Sinsinatija savladao Švajcarca po 24. put u karijeri i sada ima dve pobede više u odnosu na drugog tenisera sveta.

- Kada se na kraju budemo pitali šta je najbolja stvar koju je neko uradio, za Novaka bi moglo da se kaže da je ovo, pored toga što je osvojio sva četiri Gren slema. Neverovatno teško je osvojiti tituli na Mastersu. Tu su uvek najbolji teniseri i težak je žreb ko god da se u njemu nađe. Đoković je ove nedelje bio bolji od ostalih i treba da mu čestitamo na tome. Ostvario je veličanstven uspehKada se na kraju budemo pitali šta je najbolja stvar koju je neko uradio, za Novaka bi moglo da se kaže da je ovo, pored toga što je osvojio sva četiri Gren slema. Neverovatno teško je osvojiti tituli na Mastersu. Tu su uvek najbolji teniseri i težak je žreb ko god da se u njemu nađe. Đoković je ove nedelje bio bolji od ostalih i treba da mu čestitamo na tome. Ostvario je veličanstven uspeh - istako je Federer.

Rodžeru Federeru do "zlatonog mastersa" fali titula u Monte Karlu i Rimu, dok prvom teniseru sveta Rafaelu Nadelu nedostaju pehari iz Šangaja, Majamija i Pariza.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.