Federer pokazao kakav je gospodin posle poraza od Đokovića: Nole, svaka čast, s obzirom na sve što ti se događalo! (FOTO)
Foto: EPA/Tannen Maury

BRAVO

Federer pokazao kakav je gospodin posle poraza od Đokovića: Nole, svaka čast, s obzirom na sve što ti se događalo! (FOTO)

Tako to rade veliki sportsmeni

Objavljeno:

Veliki je sportista Rodžer Federer, možda i najveći teniser svih vremena.

Posle poraza od Novaka Đokovića u finalu mastersa u Sinsinatiju, Švajcarac je imao samo reči hvale za velikog rivala koji dolazi iz Srbije.

Nole i Rodžer
Nole i Rodžer foto: Fonetap

- Hvala vam na aplauzu. Čestitke Novaku na ovome što je postigao večeras, s obzirom na sve okolnosti, i na sve što ti se događalo u poslednjih godinu dana. Zahvaljujem mom timu, bila je dobra nedelja, možda malo teška zbog kiše, ali organizatori su se potrudili da nam svima bude lepo. Posebna zahvalnost navijačima koji ste doprineli ovom uzbudljivom finalu. Naravno, zahvaljujem se i sponzoru, ne bismo mogli bez vas da igramo ovako dobar turnir, jedan od mojih omiljenih, i drago mi je što sam se ovde vratio posle dve godine. Bilo mi je veliko zadovoljstvo - rekao je gospodin Federer, koji je tokom meča čak i gubio živce u par navrata.

Naklon do poda i tebi, Rodžere! Najlepše je kada pobediš najboljeg da bi postao najbolji, što sada Nole na neki način i jeste. Teško da će ga iko stići (Fedeksu fale Monte Karlo i Rim da bi kompletirao "zlatni masters").

BONUS VIDEO: Bobi i Udrih uživaju u tenisu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.