KOME SMETA KIŠA JOŠ?! Nole okrenuo protiv Dimitrova i odneo pobedu posle dva dana igre! (FOTO) (VIDEO)
Foto: AP

ATP SINSINATI, 1/8 finala

KOME SMETA KIŠA JOŠ?! Nole okrenuo protiv Dimitrova i odneo pobedu posle dva dana igre! (FOTO) (VIDEO)

Sva dešavanja sa ostatka ovog meča mogli ste da pratite uz naš dobro poznati lajv-blog

Objavljeno: 19:54h

Novak Đoković je u 1/4 finalu ATP Mastersa u Sinsinatiju.

Posle dva dana, i preko dva sata aktivne igre, jer je meč prekinut zbog kiše, pa nastavljen dan kasnije, slavio je nad Grigorom Dimitrovim sa 2:1 (2:6, 6:3, 6:4).

Iako je Bugarin uspeo da osvoji prvi set i to poprilično rutinski, Nole se vratio i poboljšao igru bekhendom.

Novak Đoković
Novak Đoković foto: AP

U drugom setu je bilo i razmene brejkova, tačnije, prvi je do njega došao Griša, ali je Nole pokazao koliko želi da po prvi put osvoji ovaj turnir i kompletira sve Masterse, što nikome do sada nije pošlo za rukom.

U narednom kolu, bukvalno za dva sata, Nole će igrati sa Milošem Raonićem, čim Federer i Majer završe svoj meč, .

Sva dešavanja sa ostatka ovog meča mogli ste da pratite uz naš dobro poznati lajv-blog...

6:4 - NOLE JE POBEDIO!!! Sada ostaje da čekamo da Federer završi svoj meč sa Majerom, pa ćemo da gledamo Noleta sa Raonićem u 1/4 finalu! Nadamo se da kiša neće da nam pokvari ludu tenisku zabavu ovog petka!

5:4 - Poprilično rutinski Grigor dolazi do novog smanjenja, ali delovalo je i kao da se Đoković čuvao za ono što sledi - serviranje za meč!

5:3 - Najteži gem u ovom setu za Noleta. Imao je Grigor Dimitrov i brejk loptu na 30:40, ali je Nole dobrim servisom došao do nove prednosti od dva razlike!

4:3 - Dimitrov ponovo uzima svoj gem, te nastavlja da vrši pritisak na Noletov servis! Međutim, deluje da od preokreta neće biti ništa!

4:2 - Sličan gem kao prethodni. Griša je poveo sa 0:15, ali je onda Nole rutinski preokrenuo i uzeo svoj servis gem. Još samo dva, pa da čekamo da Federer završi kako bismo pratili duel sa Raonićem!

3:2 - Dobrim servisom se Dimitrov izvukao posle 0:15, pa je uspeo da vrati koliku-toliku rezultatsku neizvesnost u ovaj duel! Doduše, dopustio je Noletu čak dva poena.

3:1 - Odmah rutinski Novak završava svoj servis bez ijednog izgubljenog poena!

2:1 - POČELO JE!!! Nole servira za potvrdu brejka!

19.17 - Meč je opet pomeren za deset minuta u budućnost! Igrači neće krenuti sa igrom pre 19.25.

19.06 - Slavila je Rumunka sa 2:0 u setovima! Nole i Griša svakog časa (oko 19.15) treba da izađu na teren, a ono što treba dodati je činjenica da će pobednik tog meča imati otprilike dva sata pauze pre nego što se susretne sa Milošem Raonićem!

18.57 - Halep servira za meč, trenutno je 5:4.

18.43 - Halepova je preokrenula u trećem setu, sada vodi sa 4:2, što znači da ćemo brzo gledati Noleta, naravno, ukoliko se ovi užasni oblaci u Sinsinatiju ne pretvore u nešto mnogo gore. Npr, u oluju sa grmljavinom, koja je najavljena za ovaj dan...

18.30 - Meč ipak neće početi pre 19 časova! Sve zavisi od meča Halep - Barti, na kom Halepova vodi sa 1:0 u setovima, a u drugom setu je 2:1 za Barti, uz po jedan brejk sa obe strane!

18.18 - Očekuje se da igrači ubrzo izađu na teren i nastave meč pri rezultatu 2:1 za Noleta u trećem setu (brejk prednosti). Moglo bi ovo brzo da se završi, ali nije ni Griša Dimitrov za bacanje.

BONUS VIDEO: Bogdan Bogdanović na dečijem kampu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.