Novak Đoković je video 2 dobre stvari u meču sa Džonsonom, a nimalo nije zadovoljan svim ostalim!
Foto: EPA/Tannen Maury

Želi da napreduje

Novak Đoković je video 2 dobre stvari u meču sa Džonsonom, a nimalo nije zadovoljan svim ostalim!

To su koncentracija i pobeda u 2 seta, na svemu ostalom će morati da radi

Objavljeno: 09:29h

Mnogo muka i poteškoća imao je Novak Đoković na startu Mastersa u Sinsinatiju (jedinom koji mu nedostaje) protiv Stiva Džonsona.

Nije to bila ona igra koju smo videli kod Đokovića na Vimbldonu, već više ono što smo videli prošle nedelje u Torontu, a i sam srpski teniser je posle meča stavio do znanja da nije igrao dobro i da nikako nije zadovoljan nastupom.

Novak Đoković je imao mnogo poteškoća protiv Stiva Džonsona
Novak Đoković je imao mnogo poteškoća protiv Stiva Džonsona foto: EPA/Tannen Maury

- Nisam zadovoljan svojim nastupom. Bilo je delova meča kada sam igrao prilično dobro, ali je trebalo da igram bolje. Trebalo je da završim posao ranije, ali on se borio, uzvratio, odigrao nekoliko dobrih poena kada je bilo potrebno, sa dobrim servisima. Dobra strana je što sam ostao miran i koncentrisan i odigrao neke zaista dobre poene u taj-brejku. Generalno, drago mi je što sam pobedio u dva seta, jer je borba postajala teška, dva sata za dva seta - rekao je Đoković.

Srbin ne krije da mu je trofej sa turnira u Sinsinatiju neostvarena želja, jedini je iz turnira te kategorije koji nije uspeo da osvoji u karijeri, iako je godinama pokušavao.

Novak Đoković nikada nije osvojio Sinsinati
Novak Đoković nikada nije osvojio Sinsinati foto: EPA/Tannen Maury

- Pokušavam već nekoliko godina da osvojim Sinsinati, ali uslovi su prilično drugačiji. Nadam se da ću napredovati svakog dana i dostići nivo na kojem želim da budem. Ne postoji lak način da se napreduje. Moraš da radiš naporno i pametno - rekao je Srbin.

Njegov naredni protivnik biće Adrijan Manarino.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.