NOLETA PREPLAVILE EMOCIJE KADA SU GA PITALI O DECI! Dosta toga sam propustio zbog tenisa! Stefan je već veliki dečak a Tara je svetlo u kući! (VIDEO)
Foto: AP

Pravi otac

NOLETA PREPLAVILE EMOCIJE KADA SU GA PITALI O DECI! Dosta toga sam propustio zbog tenisa! Stefan je već veliki dečak a Tara je svetlo u kući! (VIDEO)

Nakon meča na Rodžers kupu nole se u opuštenom intervijuu lepo ispričao sa domaćinom programa

Objavljeno: 18:22h

Novak Đoković obratio se fanovima uživo preko društvenih mreža iz Toronta, gde je u 2. kolu Rodžers kupa u dva seta savladao Kanadskog tenisera Pitera Polanskog.

Opustio se se Nole pred kamerama za pratioce turnira pa se malo i raspričao, izgleda da je raspoloženje na visokom nivou posle vimbldonske titule.

- Pre tri meseca je sve bilo drugačije, posle Vimbldona imam mnogo više samopouzdanja. Ta gren slem titula je došla u pravo vreme i sada to samopouzdanje želim i ovde da iskoristim - rekao je Novak, koji je pokorio najveći grend slem u društvu sina Stefana

- Blagosloven sam jer sam Vimbldon osvajao četiri puta. Kao klinac sam se pravio da podižem taj trofej. Mnogi to maštaju, a ja živim svoj san. Ovaj Vimbldon je bio poseban, jer je na ceremoniji dodele pehara prvi put tu bio moj sin Stefan i dozivao me: "Tata, tata"... To ću pamtiti ceo život.

Teško Novaku pada samo jedna stvar, odvojenost od porodice.

- Proveli smo nedelju dana zajedno u Italiji na planini posle Vimbldona. Svašta smo radili, igrali različite sportove... Onda smo otišli u Španiju, gde su oni ostali. Deca sada mnogo vremena provode u bazenu. Stefan roni. To je jedna od stvari kojoj nisam prisustvovao. Tara voli da se smeje. Smeje se svima. Ona je svetlo u kući. Još ne hoda, i dalje puzi - u jednom dahu je govorio Novak o porodici, pred povratak na teniske teme.

- Osvajanjem Vimbldona sam se zvanično 'vratio' i osetio veliko olakšanje. Stavio sam sebi velika očekivanja i veliki pritisak. Radio sam više nego ikada. Zahvalan sam jer su mi i Bog i život naklonjeni - završio je Đoković.

NE PROPUSTITE

SAVETI ZA DAME: Kako da se obučete trendi i kvalitetno za malo novca!

BONUS VIDEO: Atmosfera sa poslednjeg treninga Partizana pred meč 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.