RIVALI, ČUJTE: Novak Đoković je spreman za beton! Svi ste dobili poruku!
Foto: AP

Kreće dalje

RIVALI, ČUJTE: Novak Đoković je spreman za beton! Svi ste dobili poruku!

Najbolji srpski teniser prošle godine je preskočio celu sezonu na betonu u Americi i sada se vraća

Objavljeno:

Srpski teniser Novak Đoković rekao je da je, nakon osvajanja Vimbldona, motivisan da i sezonu na betonu odigra na najvišem nivou.

Đoković će na startu mastersa u Torontu igrati protiv Hjeong Čunga iz Južne Koreje, 23. igrača sveta. U međusobnim duelima trenutno je 1:1. Biće ovo Đokovićevo 11. učešće na Rodžers kupu.

- Imam divne uspomene iz Toronta, kako sa terena, tako i van njega. Organizatori turnira brinu o nama igračima na najlepši mogući način, a teniska publika ovde je izuzetno strastvena. Posle neverovatnog Vimbldona motivisan sam da na najvišem nivou odigram sezonu na betonu. Unapred se radujem svim turnirima koji me očekuju - rekao je Đoković, objavljeno je na zvaničnom sajtu srpskog tenisera.

Novak Đoković se raduje turnirima u Torontu
Novak Đoković se raduje turnirima u Torontu foto: AP

Ako "preskoči" prvu prepreku, protivnik u drugom kolu će mu biti ili Piter Polanski iz Kanade ili Australijanac Metju Ebden. U potencijalnom četvrtfinalu Đoković može da se sastane sa Nemcem Aleksanderom Zverevim. Duel protiv Španca Rafaela Nadala moguć je tek u finalu.

Đoković je do sada četiri puta osvajao taj turnir, 2007, 2011, 2012. i 2016. godine. Srpski teniser je pre dvanaest meseci propustio turnir u Kanadi zbog povrede zgloba, tako da neće braniti poene.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.