NOVAK OPET TRENIRA SA IMAZOM! Šta o svemu misli Vajda, poznat po tome što ne podnosi španskog gurua?! (FOTO)
Foto: EPA/Andreu Dalmau

MARJAN JASAN

NOVAK OPET TRENIRA SA IMAZOM! Šta o svemu misli Vajda, poznat po tome što ne podnosi španskog gurua?! (FOTO)

Slovak je nedavno otkrio da

Objavljeno:

Trener Novaka Đokovića Marjan Vajda rekao je da njegov pulen ponovo uživa u tenisu i da je uz Rodžera Federera i Rafaela Nadala favorit na Ju Es openu.

Najbolji srpski teniser je pre dve nedelje osvojio Vimbldon i tako pokazao da su ga prerano otpisali.

Novak je sada na Marbelji i na akademiji kontroverznog gurua Pepea Imaza se priprema za američku turneju. Zajedno sa njim je i Marjan Vajda, koji je nedavno otkrio da je tražio od Novaka da isključi Imaza iz stručnog štaba.

Slovački stručnjak smatra da Đoković, na krilima osvojene titule na Vimbldonu, može daleko da dogura i na Ju Es openu.

- Definitivno je opušteniji, mirniji. Počeo je i da uživa na terenu, što je najvažnije u ovom momentu. Nema više sumnji i strahova, njegova sezona može da počne. Mora da napravi bolji plan i sa porodicom, ali mislim da će biti dobro u nastavku - rekao je Vajda.

Nole i Pepe
Nole i Pepe foto: Profimedia/Fonet

Pre nego što je Nole trijumfovao na terenima Ol Ingland Kluba, Nadal je osvojio Rolan Garos, a Federer Australijan Open.

- Neverovatno je da su se njih trojica vratili na ovaj način. Osvojili su 50 od poslednjih 60 grend slemova, u vrhu su već 15 godina. Ne mogu da kažem šta će da se desi na Ju Es openu. Ne mogu da predviđam, ali mislim da će sa ovim samopouzdanjem njih trojica dogurati daleko, verovatno do polufinala ili finala. Iako imaju 36, 32 i 31 godinu oni su favoriti - istakao je Vajda.

Ju Es open je na programu od 27. avgusta do 9. septembra, a prethodno se igraju Rodžers Kup (od 6. do 12. avgusta) i Sinsinati (od 12. do 19. avgusta).

BONUS VIDEO: "Ne može nam niko ništa" u izvedbi zlatnih Delfina

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.