NOLETOVA ODLUKA KOJA ĆE RAZBESNETI SRBIJU! Ponovo radi sa čovekom koga mnogi krive za veliki Đokovićev pad! (FOTO)
Foto: Reuters

DA LI MU OVO TREBA?!

NOLETOVA ODLUKA KOJA ĆE RAZBESNETI SRBIJU! Ponovo radi sa čovekom koga mnogi krive za veliki Đokovićev pad! (FOTO)

Šta će reći Marijan?!

Objavljeno:

Novak Đoković opet trenira u Akademiji Pepea Imaza, i to nije nikakvo iznenađenje. Prošle nedelje su se pojavile informacije da je Marijan Vajda "oterao" ovog "lajfkouča" iz tima, ali Španac nikada zvanično nije ni bio deo stručnog štaba da bi prvi trener mogao da ga udalji.

Čovek koji promoviše ljubav i mir očigledno je još uvek u životu srpskog tenisera, koji će i dalje posećivati Marbelju, gde živi i radi njegov brat Marko. Đokovići su porodično došli na jug Španije na aktivan odmor, a naš igrač koristi terene na Akademiji "Puente Romano" da trenira sa bratom i diže formu za drugi deo sezone.

Novak Đoković
Novak Đoković foto: Profimedia/Fonet

Vajda je u odličnom intervjuu za slovački list "Denik šport" objasnio da je želeo da umanji uticaj Imazove filozofije na Noletovu igru. Nije rekao da je oterao Pepea, niti da se on više neće pojavljivati u boksu. Sasvim je moguće da Španac i Marko opet svrate na neki turnir (pogotovo na one u Evropi), ali to ne znači da se "vratio u tim", jer nikad nije ni bio deo njega. Niti bi to moglo da stvori probleme sa Marijanom, pišu Novosti.

On je dobro upoznat s tim da Đokovići vole da dolaze u Marbelju, a i sam je često bio na toj akademiji. Vajdin primarni cilj je bio da Novaka vrati ozbiljnom treningu i smanji uticaj budizma i holističkog pristupa životu na njegov tenis, u čemu je uspeo.

- Kad je na drugoj strani mreže ozbiljan protivnik, ne treba da razmišlja o Budi. Vratili smo ribu u njegovu ishranu - otkrio je tad Slovak.

BONUS VIDEO: "Ne može nam niko ništa" u izvedbi zlatnih Delfina

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.