NOLE BRUSI FORMU ZA US OPEN! Ovaj turnir Đoković nikad nije osvojio, da li je došlo vreme i za to?! (FOTO)
Foto: Reuters

NAPRED, SRBINE

NOLE BRUSI FORMU ZA US OPEN! Ovaj turnir Đoković nikad nije osvojio, da li je došlo vreme i za to?! (FOTO)

Zvanično ime turnira je "Western & Southern Open", a održaće se od 13. do 19. avgusta

Objavljeno:

Novak Đoković, najbolji srpski teniser, igraće na predstojećoj američkoj turneji na Mastersima u Torontu i Sinsinatiju, i Gren slemu US openu.

Posle osvajanje 13. Grend slem titule, a četvrte na Vimbldonu, Novak se vraća igranju u Kanadi, potvrđeno je na zvaničnom sajtu nekada najboljeg igrača sveta.

Đoković prošle godine nije učestvovao u Torontu i eventualnim dobrim plasmanom na kraju mogao bi znatno da popravi poziciju na ATP listi (trenutno je deseti).

Đoković i Vajda
Đoković i Vajda foto: Profimedia

Žreb za 'Rodžers kup' na programu je u petak, a igra se od 6. do 12. avgusta. Posle toga za Đokovića sledi turnir koji do sada nikada nije osvajao – Sinsinati. Nema sumnje da će srpski teniser biti veoma motivisan, pošto je prava retkost da među 30 osvojenih Mastersa nema ovaj iz Sinsinatija. Zvanično ime turnira je "Western & Southern Open" i on će se održati od 13. do 19. avgusta. Posle toga sledi nedelju dana "odmora" i priprema za poslednji Grend slem u sezoni – US open. Ovo će biti Novakovo 13. učešće u 'Velikoj jabuci' i do sada je titule osvajao 2011. i 2015. godine, dok je prošle godine zbog povrede lakta propustio takmičenje.

BONUS VIDEO: "Ne može nam niko ništa" u izvedbi zlatnih Delfina

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.