NI ĐOKOVIĆ NE ZNA ODGOVOR NA PITANJE KOJE MUČI CEO SVET: Da ste me pre mesec i po dana pitali mogu li do Vimbldona... (FOTO)
Foto: EPA/Gerry Penny

NADAMO SE NAJBOLJEM

NI ĐOKOVIĆ NE ZNA ODGOVOR NA PITANJE KOJE MUČI CEO SVET: Da ste me pre mesec i po dana pitali mogu li do Vimbldona... (FOTO)

Nole se punom parom sprema za američku Masters turneju

Objavljeno:

Najbolji srpski teniser Novak Đoković kaže da i on sebi postavlja isto pitanje koje u poslednjih nekoliko nedelja ističu novinari i navijači.

- Jasna su mi pitanja ljudi da li ću biti u stanju da zadržim ovu konstantnost i visok nivo igre. Verujte mi, i ja se isto pitam. Istovremeno, ne mogu previše ni da gledam sa strane jer moram da budem svestan ovoga što sam postigao. Da ste me pre mesec, mesec i po dana pitali da li mogu da osvojim Vimbldon... Ne znam, nadao bih se tome svakako, ali svakako da nisam bio siguran da li je nivo mog tenisa dovoljno kvalitetan za tako nešto - rekao je Novak.

Novak Đoković
Novak Đoković foto: Profimedia

Đoković se četvrtim trijumfom na terenima 'Old England Cluba' u velikom stilu vratio na veliku scenu, posle ogromnih problema s laktom, operacijom i gotovo jednoipogodišnjim odsustvom, ili barem nemogućnošću da igra tenis na način na koji je navikao ceo svet. - Naravno da sam veoma srećan i zadovoljan činjenicom da mogu, bez ikakvih problema, da se takmičim kao što sam to činio na nekoliko prethodnih turnira, pre svih na Kvinsu i Vimbldonu. Za mene to predstavlja ogromnu dozu samopouzdanja, odnosno odskočnu dasku za sve ono što me čeka.

Nole se punom parom sprema za američku Masters turneju, Montreal i Sinsinati, ali se svi ipak nadaju novom slavlju na US Openu, poslednjem Grend Slemu sezone. Istovremeno, osvajanjem Sinsinatija ponovo bi ispisao nove stranice teniske istorije – postavši jedini igrač sa svim peharima sa turnira iz Serije 1.000. - Zaista ne mogu da predvidim budućnost, tako da ne znam šta će se događati. Ali, znam da volim da igram na terenima sa tvrdom podlogom. US Open je uvek bio uspešan turnir za mene, a gde me prošle godine nije bilo zbog povrede. Jako se radujem, daću sve od sebe i videćemo gde će me to odvesti - zaključio je trinaestostruki Grend Slem šampion. Masters u Montrealu na programu je od 3. do 12. avgusta, odmah za njim teniska elita seli se u Sinsinati, dok Otvoreno prvenstvo Amerike počinje 27. avgusta.

BONUS VIDEO: Zanimljiva dešavanja među zaraćenim frakcijama navijača Partizana tokom poluvremena

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.