SVETE, STIGLO JE SRPSKO ČUDO OD DETETA: Olga Danilović počistila 10. igračicu sveta za prvo WTA polufinale u karijeri! (VIDEO)
Foto: Fonet

Najveći uspeh karijere

SVETE, STIGLO JE SRPSKO ČUDO OD DETETA: Olga Danilović počistila 10. igračicu sveta za prvo WTA polufinale u karijeri! (VIDEO)

Naša teniserka, iako 187. na svetskoj listi, napravila je prvorazrednu senzaciju u Moskvi

Objavljeno: 12:25h

Srpsko čudo od deteta je priredilo novu senzaciju - najveću u dosadašnjoj karijeri! Olga Danilović je srušila Juliju Gerges, desetu igračicu planete, 6:3, 6:3 za svoje prvo WTA polufinale.

Sedamnaestogodišnja srpska teniserka pobedila je prvu nositeljku na turniru u Moskvi, a da stvar bude još važnija njoj je ovo bio prvi WTA turnir u karijeri.

Odigrala je meč kakav je samo mogla da sanja, bila je sigurna, samouverena, hrabra, i što je najvažnije, fokusirana na svoju igru i tenis, a ne na to ko je sa druge strane mreže.

Za plasman u prvo finale u karijeri igraće protiv pete nositeljke Aleksandre Sasnovič iz Belorusije.

Šta god se dogodilo do kraja, ćerka nekadašnjeg košarkaša, a sada predsednika KSS, Predraga Danilovića, napraviće džinovski skok na WTA listi pa će se naći skoro sigurno među prvih 120 igračica na svetu, pošto je trenutno 187. na WTA listi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.