SVE JE TO ZBOG JELENE! Ljudi, ne znamo da li sanjamo, ali čini se da su OVE REČI upravo izašle iz usta Matsa Vilandera! (FOTO)
Foto: AP/Reuters

NE VERUJEMO SVOJIM UŠIMA I OČIMA

SVE JE TO ZBOG JELENE! Ljudi, ne znamo da li sanjamo, ali čini se da su OVE REČI upravo izašle iz usta Matsa Vilandera! (FOTO)

- Potera je počela kada Federer nije pobeđivao toliko, kada je Nadal uglavnom bio odminantan na Rolan Garosu, a kada je Đoković osvajao sve ostalo - dodao je

Objavljeno:

Mats Vilander, od koga smo navikli obično da pljuje po liku i delu Novaka Đokovića, kaže da je okupljanje starog tima bilo ključno za osvajanje četvrtog Vimbldona u njegovoj karijeri.

Marjan Vajda se nakon kratke pauze vratio, a uz srpskog asa na turnirima je i supruga Jelena, što je bilo izuzetno bitno Novaku u Londonu, smatra Mats.

- Ne mogu da zamislim da bi Đoković osvojio Vimbldon da nije bilo svih tih poznatih lica u njegovom boksu. Po mom mišljenju, to je ključ. Zahvaljujući tome je mirniji i ponovo pronalazi svoj ubilački instinkt. Povratak Marijana Vajde je bitan, povratak njegove supruge Jelene je ključ. Ponovo svi stoje iza njega, kao zaštita od svega. On je sada slobodan da se bori na tarenu - kazao je Vilander.

Jelena i Stefan Đoković
Jelena i Stefan Đoković foto: Printscreen/RTS 1

Ove sezone tri najveća turnira osvojila su trojica velikana - Rodžer Federer je trujmfovao na Australijan openu, a Rafale Nadal na Rolan Garosu.

- Potera je počela kada Federer nije pobeđivao toliko, kada je Nadal uglavnom bio odminantan na Rolan Garosu, a kada je Đoković osvajao sve ostalo. Čini se da se sada sve to nastavlja. Njih trojica su ponovo najbolji. Rodžer i Rafa sada izazivaju Novaka. U Njujorku ćemo videti ko će biti najbolji ove godine - dodao je Šveđanin.

BONUS VIDEO: Tuča Delija na Severu na meču Zvezda-Spartaks

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.