OTKRIVEN RAZLOG: Zašto Stefan Đoković nije mogao da bude za vreme finala na tribinama, nego su ga doveli tek kad je Novak pobedio?
Foto: AP

DIRLJIVO

OTKRIVEN RAZLOG: Zašto Stefan Đoković nije mogao da bude za vreme finala na tribinama, nego su ga doveli tek kad je Novak pobedio?

Ovo je zanimalo celu Srbiju

Objavljeno:

Novak Đoković je osvojio 4. Vimbldon u svojoj karijeri, ali ovo mu je sigurno najdraži trofej, jer ga je sin Stefan prvi put gledao uživo na terenu, a zatim i kako podiže pehar.

- Osećaj je neverovatan zbog ovog trofeja, a prvi put je neko vikao: Tata, tata. Moj sin je mlađi od pet godina, pa prema pravilima Vimbldona ne može da gleda meč uživo.

Stefan Đoković
Stefan Đoković foto: Printscreen/RTS 1

- Nadali smo se, ako se desi da osvojim trofej da onda uđe i vidi me kako ga podižem - rekao je Novak posle meča.

Pravila Vimbldona su stroga i pomalo čudna jer zabranjuju deci ispod pet godina da gledaju mečeve. Ali, opravdanje može da bude u evetualnoj dekoncentraciji tenisera jer mala deca ne mogu sa pažnjom da prate meč već bi se verovatno vrtela i vikala.

Takođe, razlog može da bude i to što nije preporučljivo javno pokazivati maloletnu decu, kako ne bi postala meta nekih ne toliko dobrih ljudi (nećemo ulaziti u sve opcije).

BONUS VIDEO: Radost Francuza, tuga Hrvata na Exitu posle drugog gola Galskih petlova

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.