POBEDNIK VIMBLDONSKOG MARATONA POSLE TRIJUMFA: Pokušaću da uradim sve, ali zaista ne znam kako ću izgurati i finale! (VIDEO)
Foto: EPA/Neil Hall

BILO JE PAKLENO

POBEDNIK VIMBLDONSKOG MARATONA POSLE TRIJUMFA: Pokušaću da uradim sve, ali zaista ne znam kako ću izgurati i finale! (VIDEO)

Posle iscrpljujućeg meča, koji je trajao šest sati i 41 minut, Anderson ne zna kako će se oporaviti za predstojeće finale

Objavljeno: 22:12h

Posle velke pobede Kevina Andersona nad Džonom Iznerom u maratonskom polufinalu Vimbldona koje je trajalo ni manje, ni više nego šest sati 41 minut 3:2 (7:6(6), 6:7(5), 6:7(9), 6:4. 26:24), pobednik duela je bio vidno umoran.

- Igrajući u ovim uslovima, meč je bio težak za obojicu do kraja. Osećate se da je to to, ali neko je morao da prođe dalje, žao mi je Iznera, ne znam kako bih se osećao da sam u njegovoj koži.

Za svog protivnika iz polufinalnog meča je imao samo reči hvale.

- Džon je sjajan momak, moram da budem iskren i da kažem da mi je mnogo pomogao tokom karijeri i mogu samo da mu čestitam.

Posle iscrpljujućeg meča, koji je trajao šest sati i 36 minuta, Anderson ne zna kako će se oporaviti za predstojeće finale.

- Biće teško da se oporavim, pokušaću da uradim sve, zaista ne znam kako ću, nadam se da će se posle ovog meča promeniti pravila (da se uvede taj-brejk u odlučujućem setu). Prošao sam dalje i potrudiću se da budem što svežiji.

BONUS VIDEO: Grobari prave feštu u Nikšiću

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.