Dok traje najduže polufinale u istoriji Vimbldona, Nole i Rafa su već počeli da igraju jedan protiv drugog u svlačionici! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/djokernole

Imaju svoju zanimaciju

Dok traje najduže polufinale u istoriji Vimbldona, Nole i Rafa su već počeli da igraju jedan protiv drugog u svlačionici! (VIDEO)

Srpski i španski teniser su pronašli način da prekrate vreme dok čekaju da se završi rekordni meč Iznera i Andersona

Objavljeno: 20:43h

Džon Izner je ponovo srušio rekorde na Vimbldonu, a doduše sada mu je pomogao u tome i Kevin Anderson.

Njih dvojica trenutno i dalje igraju meč polufinala pošto je trenutni rezultat u petom setu 23:23 (7:6, 6:7, 6:7, 6:4), a ušli su u šesti sat igre.

Ovo je najduže polufinale koje se igra na terenima Ol Ingland Klaba i rekord je srušen kada su ušli u šesti sat igre, a uz to ovo je i najduži meč koji je ikada odigran na Centralnom terenu.

Izner je već vlasnik rekorda i na ovom turniru i u tenisu uopšte pošto je 2010. godine igrao protiv Nikolasa Maua legendarni meč koji je trajao dva dana, a ukupno je bilo 11 sati i 15 minuta efektivne igre da bi na kraju Amerikanac slavio 6:4, 3:6, 6:7 (7), 7:6 (3), 70:68.

I dok traje najduže polufinale u istoriji, u svlačionici završetak meča i svoj red da izađu na teren čekaju druga dvojica polufinalista - Novak Đoković i Rafael Nadal.

Oni su pronašli način kako da ubiju nervozu i ne dosađuju se već su rešili da igraju klikere kao deca, a da u tome učestvuju zajedno jasno je na osnovu snimka koji se pojavio na Instagramu i u kome se Novak obraća na španskom.

Videćemo da li će njih dvojica uopšte u toku večeri izaći na teren ili će možda meč za plasman u finale igrati tek u subotu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.