SERENA NAS OPET PODSETILA NA PAKAO KROZ KOJI JE PROŠLA: Pre godinu dana nisam mogla da hodam, a sada igram finale Vimbldona!
Foto: Reuters

Prava lavica

SERENA NAS OPET PODSETILA NA PAKAO KROZ KOJI JE PROŠLA: Pre godinu dana nisam mogla da hodam, a sada igram finale Vimbldona!

ridesetšestogodišnja sestra Vilijams već je rekorderka po broju osvojenih titula na sva četiri Gren slem turnira, sa 23

Objavljeno: 17:55h

Američka teniserka Serena Vilijams, je prošle godine postala majka. Međutim trudnoća nije bila nimalo lagana, pošto je ona imala velikih problema tokom i posle porođaja.

A sada je ubedljivo je porazila Juliju Gerges u polufinalu Vimbldona (6:4, 6:2).

U borbi za svoju osmu titulu na Vimbldonu, u jubilarnom tridesetom Grend Slem finalu, odmeriće snage sa još jednom Nemicom – Anđelik Kerber, koju je porazila pre dve godine u velikom finalu u Londonu.

- Naravno da sve ovo što se događalo donosi još veću dozu emocija, pre svega, jer nije nikakva tajna da sam imala izuzetno težak porođaj. Prestala sam i da brojim koliko sam operacija imala više. Pa, morala sam na četiri operacije jer sam imala previše operacija. To mi je postalo dnevna rutina, do nove operacije - rekla je Serena i potom nastavila u dahu: - Tu su bili i problemi koje sam počela da imam s krvlju, koje nisam ni primećivala dok mi moja agentkinja Džil, iako mi je ona više prijatelj nego predstavnik, nije ukazala šta sebi radim stresom -

Teniski Klasiko posle mnogo vremena - Đoković na Nadala! Kvota na Novaka je 1,80, a na Nadala 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za polufinale Vimbldona.

Tridesetšestogodišnja sestra Vilijams već je rekorderka po broju osvojenih titula na sva četiri Gren slem turnira, sa 23, u Open eri, dok bi se novom pobedom izjednačila i sa legendarnom Margaret Kort – koja ima jedan više. - Kada pomislim da nisam mogla da otpešačim do poštanskog sandučeta, a sada sam u finalu Vimbldona... Neverovatno, zaista. Ne znam šta bi rekla... Čula sam mnoge ljude kako govore da nije ništa čudno što sam se plasirala u finale, ali nikako nije tako. To je neopisivo zadovoljstvo i ogromna radost za mene, jer kada samo pogledam godinu dana unazad - ispričala je Serena.

BONUS VIDEO: Grobari prave feštu u Nikšiću

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.