HRVAT TVRDI: Đoković u finalu sa Federerom! (FOTO)
Foto: AP

VIMBLDON, 2018

HRVAT TVRDI: Đoković u finalu sa Federerom! (FOTO)

Na njegovom putu pre toga još uvek stoje neki veliki asovi poput Rafaela Nadala, a već u ponedeljak i test sa Keijem Nišikorijem

Objavljeno:

Trener Miloša Raonića Goran Ivanišević misli da će ovogodišnje finale Vimbldona igrati Novak Đoković i Rodžer Federer.

Đoković je do sada ovu tvrdnju opravdavao pobedama nad Tenisom Sandgrenom, Orasijom Sebaljosom i Kajlom Edmundom.

Na njegovom putu pre toga još uvek stoje neki veliki asovi poput Rafaela Nadala, a već u ponedeljak i test sa Keijem Nišikorijem.

- Novak je moj izbor iz svog dela žreba da stigne do finala pre turnira i, na osnovu onoga što smo videli do sada, to mišljenje se nije promenilo - rekao je Ivanišević Standard Sportu.

foto: Printscreen/Twitter

Osvajač Vimbldona iz 2001. godine kaže da se Đoković jeste mučio u četvrtfinalu Rolan Garosa, ali da je sve mnogo bolje izgledalo u Kvinsu. Đoković je u Kvinsu stigao do finala, gde je poražen od Marina Čilića posle preokreta Hrvata.

foto: Reuters

- Ako ništa drugo, te meč lopte u finalu Kvinsa koje nije iskoristio su mu možda i pomogle. Kod njega možete da vidite kako mu raste samopouzdanje u svakom meču. Na Kvinsu je možda bio malo umoran u trećem setu, ali ovde fizički izgleda dobro. A vera se pojačava i zato što je veliki broj nosilaca u njegovom delu žreba i to olakšava stvari - rekao je Ivanišević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.