OGLASIO SE ĐOKOVIĆ: Povukao bih se, ali... (FOTO)
Foto: Reuter

NOVI TRIJUMF

OGLASIO SE ĐOKOVIĆ: Povukao bih se, ali... (FOTO)

Trostruki šampion Vimbldona veoma je zadovoljan jednim segmentom igre, a takođe mu nije smetalo što je raspoređen da igra na terenu broj 2

Objavljeno:

Novak Đoković nadigrao je Argentinca Orasija Sebaljosa u meču drugog kola Vimbldona.

Ipak, najbolji srpski teniser zabrinuo je svoje navijače nakon što je pri rezultatu 4:3 u trećem setu zatražio medicinski tajm-aut zbog problema sa kolenom.

Đoković je na koferenciji za medije naglasio da je u pitanju bol zbog naglog pokreta, ali da ne bi trebalo da bude većih problema u nastavku turnira.

– Imao sam neki loš pokret i to se odrazilo na koleno. Ne deluje kao nešto strašno. Videćemo sutra na treningu kako se osećam. Osećao sam bol do kraja meča, radio sam neke provere. Tetive su ok, ništa strašno, jer bi se u suprotnom povukao. Nadam se da će biti sve ok - rekao je Đoković, a preneo Sport klub.

Trostruki šampion Vimbldona veoma je zadovoljan jednim segmentom igre, a takođe mu nije smetalo što je raspoređen da igra na terenu broj 2.

– Zadovoljan sam servisom, nikad nisam igrao na terenu 2, ali to mi ne smeta. Interesantno je bilo. Posebno dolazak do terena - dodao je Đoković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.