NOVAK ĐOKOVIĆ: Kad sam probao prvi put to je bilo nešto najslađe ikada!
Foto: Reuters

Ponovi još jednom

NOVAK ĐOKOVIĆ: Kad sam probao prvi put to je bilo nešto najslađe ikada!

Srpski teniser ima jednu veliku želju u Londonu

Objavljeno:

Novak Đoković u drugom kolu ovogodišnjeg Vimbldona igraće protiv Orasija Sebaljosa, a pred taj meč još jednom je istakao da mu je cilj osvajanje titule.

Najbolji srpski teniser je lako savladao u prvom kolu Tenisa Sandgrena, te se nada da bi mogao i po četvrti put u karijeri da postane šampion na "Ol Ingland klabu".

- Obožavam ukus vimbldonske trave. Ako je jedem, znači da sam u finalu i da sam u meču za titulu pobedio. To je moja mala tradicija koju sam održao sva tri puta kada sam osvajao trofej i želim da je ponovim - ispričao je Đoković.

Novak je odlično ušao u Vimbldon, pobedivši Sandgrena sa 3:0, a kvota da će i sa Sebaljosom završiti posao u tri seta je 1,22. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vimbldon.

Novak Đoković igra u 2. kolu protiv Orasija Sebaljosa
Novak Đoković igra u 2. kolu protiv Orasija Sebaljosa foto: EPA/Nic Bothma

Otvoreno prvenstvo Velike Britanije spada u najprestižniji turnir u svetu tenisa, a za Srbina ima poseban značaj.

- Kao klinac sam sanjao da osvojim trofej. Kada sam imao sedam, osam godina, pravio sam trofeje i podizao sam ih ispred ogledala. Tada sam rekao sebi - ako jednoga dana trijumfujem, ješću travu sa terena. Ne znam zašto sam baš to izabrao. Ali, kada sam je prvi put okusio, bio je to najslađi dezert koji sam ikada probao. Iskreno se nadam da ću još jednom iskusiti taj osećaj pre nego što završim karijeru - poručio je naš as.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.