VAJDA OTKRIO ŠTA SE DESILO KADA GA JE NOVAK POZVAO: Razmišljao sam tri dana i onda sam shvatio da je važno!
Foto: Profimedia

sad su opet na putu uspeha

VAJDA OTKRIO ŠTA SE DESILO KADA GA JE NOVAK POZVAO: Razmišljao sam tri dana i onda sam shvatio da je važno!

Trener srpskog tenisera kaže da godinu dana nije pratio igre svog nekadašnjeg pulena i da onda nije znao šta da očekuje kada se vrati u stručni štab

Objavljeno: 10:23h

Marijan Vajda se vratio u tim Novaka Đokovića i njih dvojica i dalje će zvanično sarađivati, nakon što su na godinu dana bili prekinuli saradnju.

Posle rastanka sa Agasijem i Štepanekom, srpski teniser se u aprilu obratio svom starom treneru sa kojim je pravio najveće uspehe u karijeri i pozvao ga da ponovo sarađuju, a Slovak je to prihvatio, najpre samo do kraja Rolan Garosa, međutim, ta sadanja se nastavlja i dalje.

Vajda je sada ispričao da kada je stigao Đokovićev poziv, je bio u dilemi da li da prihvati ili ne.

Novak Đoković i Marijan Vajda su obnovili saradnju posle godinu dana pauze
Novak Đoković i Marijan Vajda su obnovili saradnju posle godinu dana pauze foto: Profimedia

- Lepo je, ali drugačije. Novak me uhvatio nespremnog pozivom da se opet priključim timu. Naravno, srećan sam zbog toga, ali je bilo drugačije jer njegova igra nije bila na istom nivou pa smo morali da krenemo ispočetka. Imao sam pomešana osećanja jer nisam pratio njegov tenis skoro godinu dana i želeo sam da provodim vreme sa porodicom. Tri dana sam pričao sa porodicom dok nismo doneli odluku. Shvatio sam da će biti dobro i važno za mene da se vratim - ispričao je Vajda.

I izgleda da se njih dvojica ponovo vraćaju na staze uspeha, jer iz nedelje u nedelju i turnira u turnir, srpski teniser igra sve bolje, pa je tako u nedelju igrao prvo finale posle jednogodišnje pauze, ali ga je izgubio od Marina Čilića u Kvinsu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.