Santoro odbacio navode medija o nameštanju: Nemojte ništa pisati bez dokaza! (FOTO)

Francuz uz Đokovića

Santoro odbacio navode medija o nameštanju: Nemojte ništa pisati bez dokaza! (FOTO)

Đoković je u sredu u Melburnu rekao da "nema dokaza, nema činjenica, samo spekulacija"
Objavljeno: 15:36h

Francuski teniser Fabris Santoro odbacio je navode da je Srbin Novaka Đokovića 2007. godine, kada je bio treći na svetu, namerno izgubio meč protiv njega na Mastersu u Parizu. Ovo je meč za koji optužuju Đokovića da ga je namestio! (VIDEO) - Nikada nisam bio najbolji na svetu, ali pobedio sam 19 od 23 najbolja igrača sveta. Nedelju dana pre tog meča pobedio sam Endija Rodika, koji je tada bio peti - rekao je Santoro.

Novaka napali da je namerno izgubio meč od Santoroa 2007. Evo šta im je odgovorio! On je tada 39. na ATP listi, a sada je u penziji. Santoro je rekao da Đoković "možda tada nije odigrao meč života", ali je odbacio mogućnost da bi srpski reprezentativac namerno izgubio meč u Parizu, kako je to u sredu objavio italijanski list Tutosport. Švajcarci opet napali Srbe: Pokrenuli staru priču da su Janko i Viktor sumnjičeni za nameštanje! - Molim vas, budite oprezni. Nemojte ništa pisati bez dokaza - rekao je nekadašnji igrač. Novaku nudili 200.000 dolara da namesti meč! Šta im je odgovorio? (FOTO)
Đoković je u sredu u Melburnu rekao da "nema dokaza, nema činjenica, samo spekulacija". - Pošto je ovo trenutno velika tema u tenisu i u sportu, biće mnogo navoda i optužbi - rekao je Đoković pričajući o izveštajima o rasprostranjenoj korupciji u tenisu. (A.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.