Novak u trećem kolu: Nepoznati Francuz namučio Đokovića! (FOTO) (VIDEO)

Igrao dovoljno za pobedu

Novak u trećem kolu: Nepoznati Francuz namučio Đokovića! (FOTO) (VIDEO)

Srpski teniser se u 2. kolu turnira u Melburnu sastaje sa malo poznatim Kvantanom Alisom iz Francuske
Objavljeno: 15:03h
Novak Đoković Australijan opena
Kvantanom Alisom 6:1, 6:2, 7:6
Pritnscreen/ausopen.com
TOK MEČA III SET 7:6 - Kraj! Novak dobija set u taj-brejku 7:3 i samim time i meč!
6:6 - Odlučivaće taj-brejk kome će pripasti ovaj set. 5:6 - Nema brejka ni na drugoj strani. 5:5 - Ne dozvoljava nikakav kiks sebi prvi reket sveta. 4:5 - Ali odličan je i Alis koji pokazuje u ovim trenucima svoj talenat. 4:4 - Siguran je i Novak na svoj servis. 3:4 - Ponovo lako osvaja gem na svoj servis Alis. 3:3 - Mladi Francuz zadaje mnogo više muka u ovom trećem setu Đokoviću. 2:2 - I stvari dolaze na svoje mesto!
1:2 - BREJK! Ali evo odgovora najboljeg na svetu koji neće dozvoliti nekakvu nadu protivniku da može da napravi nešto u ovom duelu. 0:2 - BREJK! Kakvo iznenađenje! Francuz dolazi potpuno neočekivano do brejka i to iz prve prilike na meču. 0:1 - Prvi put na meču Alis se nalazi u vođstvu. Osvojio je uvodni gem trećeg seta.
II SET 6:2 - Osvojen i drugi set! Manje od pola sata je ponovo trebalo srpskom teniseru da povede 2:0.
5:2 - BREJK! Nisu ista klasa njih dvojica, a Srbin to koristi za još ubedljiviju prednost na meču. 4:2 - Ništa ne rizikuje srpski teniser i lako osvaja svoje gemove. 3:2 - Velika borba na servis Francuza, malo je falilo da Novak još jednom napravi brejk u ovom setu, ali se Alis izvukao. 3:1 - Lako osvaja još jedan gem na svoj servis srpski teniser.
2:1 - Francuz se vraća u meč i prekida seriju svetskog broja "1". 2:0 - Đoković odmah zatim potvrđuje brejk na svoj servis. 1:0 BREJK! - Na startu drugog seta Srbin nastavlja u istom ritmu i pravi novi brejk.
I SET 6:1 -
5:1 - BREJK 4:1
3:1 - BREJK Đokovića! 2:1 1:1 1:0

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.