LEPA MAŠA I MAMA SERENA UDARAJU JEDNA NA DRUGU: Rafa i ostali momci po planu, Monfis izgubio dobijen meč, iznenađujući poraz Kvitove!
Foto: EPA/Caroline Blumberg

Rolan Garos 7. dan

LEPA MAŠA I MAMA SERENA UDARAJU JEDNA NA DRUGU: Rafa i ostali momci po planu, Monfis izgubio dobijen meč, iznenađujući poraz Kvitove!

U muškoj konkurenciji nije bilo značajnih iznenađenja, ali zato jeste kod teniserki

Objavljeno:

Novi dan na Rolan Garosu i nove pobede favorita, ali i poneko iznenađenje.

Krenimo prvo od najdramatičnijeg meča dana između Davida Gofana i Gaela Monfisa koji je na kraju završen pobedom Belgijanca 6:7, 6:3, 4:6, 7:5, 6:3.

Razočarao je silno domaći teniser svoje navijače na terenu "Suzan Leglen" zato što je imao ogromnu šansu da dođe do osmine finala, imao je u četvrtom setu čak četiri meč lopte i nijednu nije iskoristio.

A kada protivnik spase četiri meč lopte onda je on taj koji posle diktira sve i tako je i bilo na kraju.

Rafael Nadal je nastavio da melje protivnike u Parizu, pa mu je domaći igrač Rišar Gaske predstavljao samo malo krupniji zalogaj koji je lako sažvakao "kralj šljake".

Za okruglo dva sata igre Španac je osvojio sva tri seta 6:3, 6:2, 6:2.

Malo iznenađenje možda predstavlja eliminacija polufinaliste Australijan opena Kajla Edmunda od strane Fabija Fonjinija posle borbe u pet setova 6:3, 4.6, 3:6, 6:4, 6:4.

Del Potro je opravdao ulogu favorita protiv Ramosa koji mu je zadavao probleme samo u prvom setu 7:5, 6:4, 6:1, a i Marin Čilić nije imao većih problema protiv Džonsona 6:3, 6:2, 6:4.

U ženskoj konkurenciji gledaćemo teniski klasik u osmini finala, jer su i Marija Šarapova i Serena Vilijams ostvarile pobede, te će se nekadašnje suparnice u finalima Gren slemova sada sastati u borbi za plasman među 8 najboljih u Parizu.

Lepa Maša je počela ponovo da igra na onom nekadašnjem prepoznatljivom nivou i počistila s terena šestu igračicu planete Karolinu Pliškovu 6:2, 6:1.

A mama Serena je posle problema u prethodnom kolu sa Barti sada delovala daleko, daleko sigurnije protiv Julije Gergeš 6:3, 6:4.

I Simona Halep je svoj posao odradila na očekivanom nivou protiv Andree Petković 7:5, 6:0, kao i Garbine Muguruza protiv Sem Stosur 6:0, 6:2.

Za najveće iznenađenje se pobrinula estonska nada Anet Kontavejt koja je izbacila nekadašnju šampionku Vimbldona Petru Kvitovu dobivši oba seta u taj-brejku.

Rolan Garos, rezultati 7. dana:

Teniseri

Rolan Garos, rezultati dana kod tenisera
Rolan Garos, rezultati dana kod teniserafoto: Printscreen/flashscore.com

Teniserke

Rolan Garos rezultati dana kod teniserki
Rolan Garos rezultati dana kod teniserkifoto: Printscreen/flashscore.com

BONUS VIDEO: MEŠAJ, NOLE, MEŠAJ! Đoković urnebesnim tverkovanjem do suza nasmejao čitavu planetu!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.