NOVAK JE OPASAN! Đoković je opet glavna tema Matsa Vilandera, ali ono što sada govori o njemu se dopada svima u Srbiji! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Eurosport

OKRENUO JE PLOČU

NOVAK JE OPASAN! Đoković je opet glavna tema Matsa Vilandera, ali ono što sada govori o njemu se dopada svima u Srbiji! (VIDEO)

Nakon velike pobede nad Robertom Batistom Agutom, Vilander i Barbara šet su na eurosportu porazgovarali na tu temu

Objavljeno: 09:57h

Čuveni Mats Vilander je pre početka Rolan Garosa predvideo Novaku poziciju među sedam, osam glavnih favorita za napad na titulu u Parizu, a onda je, posle pobede Đokovića nad Robertom Bautistom Agutom, ponovo imao šta lepo da kaže na konto srpskog asa.

U emisiji "Gem, Šet i Mats" na Eurosportu, bivša nemačka teniserka, Barbara Šet izjavila je da se kod Novaka ponovo primećuje žar u očima i ogromna želja za pobedom.

Vilander se složio s tom ocenom.

- Apsolutno. Ponovo je u potrazi za savršenstvom. Kada to radite, ne možete da kontrolišete svoj temperament. I to je dobro. Razbio je reket nasred terena. Danas je odigrao sjajan meč, naročito u ovim uslovima, kada je rominjala kiša i bilo klizavo -

Šveđanin je skrenuo pažnju da to što je Novak pokazao ljudkost i saosećanje sa teškom situacijom koja je zadesila njegovog rivala, moglo da dovede do neželjenog efekta.

- Bautista Agut ima privatne probleme. Majka mu je na žalost preminula pre deset dana, otac mu ima zdravstvene probleme, a on je sin jedinac. To je i za Novaka predstavljalo zamku, ali on je doneo vatru koju nismo viđali neko vreme. Mislim da dobro krije lopticu. Shvata da počinje ponovo da igra dobro i zato se ljuti kada pogreši. On je opasan - izjavio je za kraj Mats Vilander.

BONUS VIDEO: Joga Bonito urednika fotografije Espresa

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.