NESREĆA NIKAD NE IDE SAMA: Razveo se Boris Beker! Ostavila ga prezgodna Holanđanka posle bankrota! Život s njim je bio užas! (FOTO)
Foto: EPA/Christian Bruna

Bračni brodolom

NESREĆA NIKAD NE IDE SAMA: Razveo se Boris Beker! Ostavila ga prezgodna Holanđanka posle bankrota! Život s njim je bio užas! (FOTO)

Legendarni teniser i bivša holandska manekenka su se razišli posle 13 godina

Objavljeno:

Boris Beker se razveo posle 13 godina braka od svoje druge supruge Lili.

Legendarni teniser i bivša holandska manekenka su odlučili da svako nastavi svojim putem, a rastanak je bio prijateljski kako su naveli u zajedničkom saopštenju.

Sve je počelo nakon što je prošle godine bivši trener Novaka Đokovića doživeo bankrot i tada su počeli problemi ne samo u njihovim privatnim životima, već i u međusobnom odnosu.

- Bila je to teška godina, zapustila sam se potpuno, previše sam pila, pušila, izlazila i nije me bilo briga. Mislila sam ‘moj život je užasan i umreću’. Pila sam vodku, pušila paklu dnevno, a Boris je prolazio kroz pakao i nije me ni primećivao. Jednostavno smo se razdvojili i krenuli svako svojim putem - priznala je 41-godišnja Lili u jednom od ranijih intervjua.

Međutim, oni su pokušali da spasu svoj brak i išli na bračnu terapiju koja je isprva davala rezultate, ali ne i dugoročno, tako da je na kraju rastanak bio neminovan.

Njih dvoje imaju sina, osmogodišnjeg Amadeusa.

BONUS VIDEO: Novica Veličković pozdravlja Grobare

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.