Za Đokovića je ona super žena: Novak ne može da smisli reči kojima bi opisao Serenu - kraljicu Vakande! (FOTO)
Foto: Reuters

Oduševljava i inspiriše ga

Za Đokovića je ona super žena: Novak ne može da smisli reči kojima bi opisao Serenu - kraljicu Vakande! (FOTO)

Dok svi bruje o njenoj neobičnoj opremi u kojoj igra na Rolan Garosu, srpski teniser je ispričao koliko se divi američkoj teniserki

Objavljeno:

Serena Vilijams se vratila vrhunskom tenisu posle rođenja ćerkice i silnih zdravstvenih problema koje je imala posle toga, kada joj je život čak i visio o koncu.

Ipak, najbolja teniserka svih vremena u "open eri" je dokazala da svoj šampionski kod kada je uspela sve to da prevaziđe i vrati se na teren iako je već duboko zagazila u četvrtu deceniju života, a sve ukazuje na to da će vrlo brzo ponovo dominirati ženskim tenisom.

Ona je i velika inspiracija našem Novaku Đokoviću koji je takođe na svom putu povratka u vrh i njena karijera bi mogla i da mu bude putokaz, jer je ona nekoliko puta uspevala da se vrati takoreći sa dna.

Uz to, i Đoković je takođe roditelj, a njihove ćerkice su rođene u razmaku od svega nekoliko meseci, pa zato tokom dana provedenih na Rolan Garosu u Parizu, često pričaju i razgovaraju, a Nole kao iskusniji u roditeljskim vodama može i da joj udeli neki savet.

- Šta sve žena mora da prođe, od trudnoće preko porođaja i sve nakon toga. Žao mi je momci, ali ženama je mnogo teže - poručio je Novak novinarima u Parizu kada su ga pitali o Sereni i tako još jednom potvrdio da su neosnovane bile one optužbe svetskih medija na njegov račun da je seksista, kada je upravo bila Vilijamsova jedna od onih koje su ga branile i stale uz njega.

Novak je pred početak Otvorenog prvenstva Francuske imao priliku i da upozna ćerku američke teniserke i tom prilikom se i fotografisao sa njom u naručju.

- Posle svega što je postigla u sportu, pa trudnoće... A sada se vratila i trenira, iznova i iznova. Impresivno, to inspiriše. Ona koristi tenis kao platformu da pravi dobre stvari i zato se vratila. Možete da vidite koliko voli da ga igra. Obožavam Serenu. Sve reči koje možete da smislite u superlativu, ona je zaslužila - rekao je srpski teniser.

Serena Vilijams je izazvala veliku pažnju svojom opremom koja liči na kostim neke superjunakinje
Serena Vilijams je izazvala veliku pažnju svojom opremom koja liči na kostim neke superjunakinjefoto: Reuters

Inače, Serena je privukla pažnju ovih dana svojom opremom u kojoj igra na Rolan Garosu, a to je kompletno crna oprema i bez suknjice, već u helankama, čime više podseća na kostim neke super junakinje, nego na teniserku.

- Osećala sam se kao ratnik na terenu, kao kraljica iz Vakande (lik iz filma "Black Panther"), bilo mi je udobno - poručila je Serena, a imala je posebnu poruku i za sve majke koje su prošle kroz težak porođaj, upravo kroz svoju opremu.

- Hoće li neko mačje odelo? Za sve majke sveta koje su imale težak oporavak posle porođaja - izvolite. Ako ja to mogu da uradim, možete i vi. Volim vas.

BONUS VIDEO: Slobodan Marović na proslavi 27 godina od Zvezdine titule u Bariju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.