Francuz napravio čudo na Rolan Garosu, kod dama bez previše iznenađenja!
Foto: EPA/Caroline Blumberg

ČETVRTI DAN

Francuz napravio čudo na Rolan Garosu, kod dama bez previše iznenađenja!

Jedan od najbitnijih turnira na svetu za sada protiče bez previše iznenađenja, ali nije ni da ih nema...

Objavljeno: 08:49h

Danska teniserka Karolina Voznijacki plasirala se danas u treće kolo Otvorenog prvenstva Francuske u Parizu, pošto je pobedila 219. teniserku sveta Španjolku Džordžinu Garsiju Perez posle dva seta, 6:1, 6:0.

Druga teniserka sveta pobedila je posle 51 minuta, pet puta je oduzela servis protivnici, koja nije napravila nijedan brejk.

Karolina Voznijacki
Karolina Voznijacki foto: Fonet

Voznijacki će igrati protiv pobednice duela francuskih teniserki Aliz Korne i Polin Parmantje.

Amerikanka Sloun Stivens plasirala se u treće kolo pobedom protiv Poljakinje Magdalene Freh od 6:2, 6:2. Stivens će igrati protiv Italijanke Kamile Đorđi, koja je sa 6:0, 6:3 pobedila Argentinku Marijanu Duke Marino.

Što se muškaraca tiče...

Žeremi Šardi na Vimbldonu
Žeremi Šardi na Vimbldonu foto: Reuters

Francuski teniser Žeremi Šardi plasirao se u drugo kolo Otvorenog prvenstva Francuske u Parizu, pošto je danas pobedio Čeha Tomaša Berdiha posle pet setova, 7:6, 7:6, 1:6, 5:7, 6:2. Meč Šardija i Berdiha počeo je sinoć, ali je pri vođstvu Francuza od 2:0 u setovima prekinut zbog mraka i nastavljen je danas.

Berdih je danas uspeo da izjednači na 2:2 u setovima, ali je Šardi uspeo da dobije meč posle četiri sata i 19 minuta igre i plasira se u drugo kolo gde će igrati protiv zemljaka Pjer-Ig Erbera.

Prvu prepreku na Rolan Garosu preskočio je još jedan Francuz, Žilijen Beneto. On je na startu turnira pobedio Argentinca Leonarda Majera sa 2:6, 7:6, 6:2, 6:3 Naredni protivnik Benetou biće Argentinac Huan Martin del Potro.

Teniser iz Bosne i Hercegovine Damir Džumhur plasirao se u treće kolo Rolan Garosa pošto je danas bio bolji od Moldavca Radua Albota posle pet setova - 6:3, 6:3, 5:7, 1:6, 7:5. Džumhur će u narednom kolu igrati protiv boljeg iz meča Dušan Lajović - Aleksander Zverev.

Plasman u treće kolo danas su obezbedili i španski teniseri Pablo Karenjo Busta i Fernando Verdasko, kao i Italijan Marko Čekinato.

BONUS VIDEO: Novica posle ispadanja u polufinalu od Zvezde

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.