Sjajni Lajović preskočio džina Kverija za 2. kolo, Krajinović odustao posle 2 seta!

Polovičan učinak

Sjajni Lajović preskočio džina Kverija za 2. kolo, Krajinović odustao posle 2 seta!

Još dvojica srpskih tenisera, pored Novaka, su nastupila prvog dana na terenima u Melburnu
Objavljeno:

Pored Novaka Đokovića koji je lako prošao prvu prepreku na Australijan openu, još dvojica srpskih predstavnika u muškoj konkurenciji su izašli na teniske terenu u Melburnu i ostvarili polovičan učinak. Dušan Lajović je prošao u drugu rundu pošto mu je Sem Kveri predao meč na početku petog seta (6:7, 4:6, 6:4, 6:2), dok je Filip Krajinović predao Denisu Kudli meč pri rezultatu 2:0 za Amerikanca.

Lajović je protiv Kverija dobro započeo i imao dve set lopte u prvom setu, ali ih je 58. igrač sveta spasao i preko taj-brejka došao do vođstva u setovima. U drugom je viđeno nekoliko brejkova na obe strane, ali je opet Amerikanac bio taj koji je osvojio i taj period igre. Zatim dolazi do buđenja srpskog tenisera, vrlo brzo je osvojio dva seta i došao do izjednačenja kada mu je na početku odlučujućeg perioda Kveri predao.
Sa druge strane, takav slučaj nije bio sa Filipom Krajinovićem koji je vrlo brzo izgubio prva dva seta (6:2, 6:1), a onda saopštio da se povlači iz meča, a razlog za to je najverovatnije povreda. Lajović će u drugom kolu igrati protiv boljeg iz meča Martin Kližan - Roberto Bautista Agut, a Kudla koji je izbacio Krajinovića je potencijalni rival Đokoviću u trećem kolu. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.