TENISKE LEGENDE SE SLOŽILE: Samo Novak može da pobedi Rafu!
Foto: Reuters

LEPE REČI

TENISKE LEGENDE SE SLOŽILE: Samo Novak može da pobedi Rafu!

Bivši šampioni US opena i Vimbldona sigurni su u jednu stvar...

Objavljeno:

Nekadašnji osvajač Ju Es opena Greg Rusedski smatra da mlade nade, Aleksandar Zverev i Dominik Tim, nisu na tom nivou da mogu da ugroze Rafaela Nadala.

- Nadal je prošle godine razneo Tima u polufinalu (6:3, 6:4, 6:0) i Austrijanac mu nije ni blizu kada se igra na tri dobijena seta. Zverev ima igru da bude blizu Nadala, ali može li on to fizički da izdrži? Na grend slemovima njegov skor nije baš dobar. Jedini čovek koji to sve može je Novak Đoković. Samo je on od igrača koji su ovde pobeđivao Rafu na Rolan Garosu i nadamo se da će pronaći tu formu ponovo - poručio je Rusedski.

Bivši šampion Vimbldona Ričard Krajiček, istakao je da je srpski as opasan autsajder.

- Pre dve nedelje sam bio ubeđen da će Nadal lako osvojiti Rolan Garos, ali sada vidim dva igrača koji mogu ozbiljno da ga ugroze. Jedan je Aleksandar Zverev, koji je "imao" Rafu i u Rimu, ali je iskustvo prevagnulo na stranu Španca. Drugi je Novak Đoković, koji polako, ali sigurno napreduje. Možda je Pariz došao prerano za njega, međutim, on je definitivno opasan autsajder. Samo on i Zverev mogu da otmu Nadalu titulu - poručio je Krajiček.

BONUS VIDEO: Mitrović na okupljanju Orlova pred Mundijal

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.