OVAJ ČOVEK NE ZNA KAD JE DOSTA! Mats Vilander opet pljuje po liku i delu Novaka Đokovića! (FOTO)
Foto: Profimedia/Fonet

DOKLE VIŠE?

OVAJ ČOVEK NE ZNA KAD JE DOSTA! Mats Vilander opet pljuje po liku i delu Novaka Đokovića! (FOTO)

Doduše, imao je i par reči hvale, ali čini se da to nije bilo dovoljno...

Objavljeno:

Novak Đoković je prošao u drugo kolo Rolan Garosa, ali to nije u svima proizvelo istu sreću i radost. Uvek oštri Mats Vilander imao je šta da kaže posle njegove pobede nad Brazilcom Rožerijom Dutrom da Silvom.

- Moja očekivanja su bila niska, ne zbog Novaka Đokovića već zbog toga kakav je igrač danas, zbog toga što je pokazao u meču sa Dutrom, a udarao je lotpicu veoma dobro. U ovakvim slučajevima želite da neko izađe na teren i odigra sjajno, pogotovo kada igra neko poput njega. Mislim da je igrao dobro, ali najveći problem je što nije zaista siguran koliko puno mora ili želi da pobeđuje u teniskim mečevima. Mora da uđe maksimalno u svaki poen i da želi trijumf u svakom susretu. Imao sam iz ličnog iskustva situacije kada sam mislio da želim pobedu svim srcem, ali sam shvatio da više nije bitno toliko. Zbog toga nisam siguran da Novak sebi može da obeća da će biti tu za "sve" - istakao je bivši teniser.

Nole Đoković
Nole Đoković foto: Reuters

Što se tiče povratka na ATP tron, ističe da Đokoviću "ne treba puno".

- Ne mora mnogo da uradi kako bi se vratio na staro. Mislim da mu je forhend bolji nego ranije. Razumeo je u poslednjih nekoliko godina da mu je to prvo oružje, dok bekhend nije kao nekada. On je jedan od igrača sa tura koji je među najspremnijima, pa i na svetu, ali mora da zna da može na terenu i po pet sati - naveo je Vilander.

- To vam je isto kao kada imate merdevine koje naslonite na kuću, popnete se na krov i padnete sa istog. Ne možete da skočite odmah nazad, već morate stepenik po stepenik, strpljivo - objasnio je Šveđanin oporavak našeg tenisera.

BONUS VIDEO: Mitrović na okupljanju Orlova pred Mundijal

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.