REZIME PRVOG DANA ROLAN GAROSA ZA MUŠKARCE: Noletu zapao lakši protivnik u drugom kolu, Lajović ubedljiv protiv Veselog, Vavrinka podbacio...
Foto: Fonet

Rolan garos prvo kolo

REZIME PRVOG DANA ROLAN GAROSA ZA MUŠKARCE: Noletu zapao lakši protivnik u drugom kolu, Lajović ubedljiv protiv Veselog, Vavrinka podbacio...

Danas je bio dobar dan za Srbiju na teniskim terenima glavnog grada Francuske

Objavljeno: 12:30h

Danas je bio dobar dan za Srbiju na teniskim terenima glavnog grada Francuske. Novak Đoković je na glavnom terenu sa 3:0 savladao Rožeria Dutra Silvu i tako najbolje moguće otvorio nadmetanje, dok je Dušan Lajović na terenu 5 savlado Jirija Veselog takođe sa 3:0 u setovima.

Đoković je takođe dobio i protivnika u drugom kolu koji na iznenađenje svih nije David Ferer, već njegov zemljak i protivnik sa današnjeg meča Haume Munar (155), koji je napravio prvoklasno iznenađenje izbacivši 41. igrača sveta sa prestižnog turnira rezultatom 3:2 u setovima, nakon neverovatne borbe koja se odvijala na terenu 14.

Pored ovog iznenađenja desilo se još nekoliko zanimljivih i neočekivanih ishoda prvog kola turnira.

Sten Vavrinka je poražen u izuzetno zanimljivom meču od 67. igrača sveta Garsija Lopeza, koji je nakon rovovske borbe uspeo da prođe u drugo kolo i pobedi favorizovanog Švajcarca.

Videli smo i laganu smenu generacija na meču između Borna Ćorića i 24. igrača sveta Patrika Kolšajbera,u kome je pobedu odneo Ćorić rezultatom 3:1 u setovima, i najavi teniskom svetu da njegovo vreme dolazi.

Zanimljiv je takođe bio i meč između Ernest Gulbisa (160) i Žila Milera (34), koji je posle skoro tri sata borbe završen rezultatom 3:1 u korist Letonca.

U ostalim mečevima nije bilo nikakvih ozbiljnijih iznenađenja.

Prvi dan Rolan Garosa
Prvi dan Rolan Garosafoto: Printscreen/Flashscore.com

BONUS VIDEO: Jeziv pad Branka Lazića, ali on je ustao kao da ništa nije bilo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.